Complexul de birouri VOX Tehnology Park este pre-certificat după standardele clădirilor verzi, având calificativ BREEAM, va însuma în total o suprafață închiriabilă de 26.266 mp și va fi gata la sfârșitul acestui an.

VOX Tehnology Park se află în zona centrală a orașului Timișoara, al doilea oraș ca interes în topul chiriașilor de birouri de anul trecut, după București. Amplasamentul este situat aproape de zona centrului vechi și de Iulius Mall.

Centrul de afaceri VOX Tehnology Park, dezvoltator Werk Property Group, va avea subsol, demisol, parter, șase etaje, plus patru etaje retrase și este în construcție la această dată.

Spațiile de birouri vor fi de clasă A, clădirea impunătoare, eficientă din punct de vedere energetic și va avea costuri de întreținere ținute sub control, de BMS.

Suprafața pe fiecare etaj variază între 1.100 mp și 3.500 mp spații de birouri, în funcție de poziționare în cadrul centrului de afaceri. Suprafața minimă închiriabilă este de 300 mp.

Construcția și facilitățile ei sunt de ultimă generație. Accesul în clădire se va face după un sistem biometric, după amprente și recunoaștere facială, iar la subsol va fi o stație de încărcare a mașinilor electrice și o parcare de biciclete, prevăzută cu cabine de duș și vestiare.

Pe acoperiș va fi amenajată o grădină suspendată de 750 mp, cu spațiu de odihnă și relaxare amenajat, iar la parter vor fi închiriate spații comerciale având destinație de retail, o bancă, un restaurant și o sală de gym.