În această săptămână a fost lansată oficial  clădirea Unirii View, care va avea 18 etaje și o înălțime de 73 metri, ceea ce înseamnă că atunci când va fi gata va câștiga titlul de cea mai înaltă constructie din zona Piața Unirii, punctul zero al Capitalei.

Viitoarea clădire de birouri are în total o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, cu spații de birouri la etajele superioare și retail la parter. Birourile vor avea câte 1.131 mp pe etaj, la standarde de clasă A, cu o vedere panoramică de 360 grade asupra întregii zone ultracentrale a Bucureștiului.

Locația Unirii View, in spatele Unirea Shopping Center, pe strada Corneliu Coposu beneficiază de acces la cele mai multe mijloace de transport: 9 linii de autobuz, 4 linii de tramvai, cel mai mare hub de metrou – stația Unirii –și o linie express către aeroport. Pentru cei care vor dori să ajungă cu bicicleta la birou, va exista o parcare specială pdentru acestea, iar pentru angajații care vor veni cu mașina se vor pregîti în total 161 locuri de parcare proprii.

În apropiere se află 360 de restaurante, situate fie în Piața Unirii, fie în zona Centrului Vechi, la câteva minute de mers pe jos de Unirii View.

Clădirea a fost planificată pentru a obține certificat BREEAM, având un design realizat special pentru asigurarea unui optim de lumină naturală pentru fiecare birou și un sistem de iluminat artificial eficient.

În total Unirii View are nouă lifturi și BMS, sistem de management al clădirii, precum și finisaje de calitate care o vor ridica la nivelul superior de clasă A.

Mai multe detalii tehnice găsiți în oferta noastră de închiriere Spatii de inchiriat in centru de afaceri Unirii, Bucuresti și veti beneficia de space planing gratuit si 0% comision sau vă puteți adresa colegilor noștri de departamentul de inchirieri birouri, printr-o cerere la telefonul (+4) 0723.26.61.97 sau prin email la [email protected]