Sunteți firmă de servicii sau IT&C cu parteneri de afaceri atât în zona de business de centru nord cât și în cea de centru-vest? Vă recomandăm o clădire aflată la egală distanță de cei doi mari poli de business, în zona Parcului Regina Maria, pe Bulevardul Turda.

Regina Maria Park Offices este un imobil de birouri nou, construit langă parcul Regina Maria, din zona Turda-Griviței.

Clădirea de birouri Maria Park Offices are în total o suprafață construită de 3.345 mp, din care sunt disponibile la închiriere spații cu suprefețe flexibile, de la 300 mp până la 2.100 mp.

Spațiile pot fi atât open space cât și partitionate, dispun de cablare date-voce, podea înălțată, partiții din sticlă/rigips, deja realizate și dotări moderne: aport de aer proaspăt, lift, centrală termică, înăltime de 2,7 m până la plafon etc.

Maria Park Offices are acces facil către toate zonele Capitalei, fiind situată aproape de intersecția Podului Grant cu Șoseaua Griviței, ce îi asigură accesul spre zona ultracentrală a Capitalei, iar ca mijloace de transport se află pe linia tramvaiului ușor 41 și este situată la 13 minute de mers pe jos de stația de metrou Griviței.

Chiria promoțională este de 8,9 Euro/mp.

Pentru mai multe fotografii și detalii puteți să accesați pagina REGINA MARIA PARK OFFICES.

Pentru mai multe soluții în această zonă, vă invităm să vizitați pagina Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Calea Grivitei Bucuresti.