Victoria Stylish Office Building este o nouă clădire boutique cu finisaje și dotări de clasă A, precertificată la standardele BREAM Excellent, situată lângă Parcul Herăstrău. În acest moment se află în stadiu avansat de construcție, se lucrează la finisajele interioare, potrivit monitorizării ESOP Consulting.

Cuvântul cheie al acestei clădiri este verde. Centrul de afaceri are spații de birouri eficiente, cu un consum redus de energie, construcția fiind realizată cu fațadă Schüco FW 50+ și sticlă Saint Gobain Cool Lite Xtreme, care reduce zgomotul în interior sub 40 dB și oferă confort termic, Chiller răcit cu apă, ce asigură un consum optimizat cu până la 50% față de tehnologiile similare cu aer și un grup electrogen care asigură continuitatea sistemelor vitale ale clădirii.

În jurul clădirii de birouri va fi amenajat un spațiu verde cu o suprafață totală de 700 mp, cu un design realizat după un proiect de peisagistică, iar iluminatul se va face cu sistem LED. Trei lifturi de mare viteză vor face legătura între etaje.

În total, Victoria Stylish Office Building București va avea trei niveluri la subsol (unde vor fi amenajate locuri de parcare), demisol, parter și cinci etaje, cu o suprafață închiriabilă de 5.000 mp. Suprafața minimă închiriabilă este de 320 mp, iar cea maximă disponibilă de 3.482 mp.

În zonă există piste de biciclete și la fiecare subsol va exista un rastel de biciclete. Tot în cele trei subsoluri vor fi amenajate 178 locuri de parcare pentru autoturisme, inclusiv cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Spațiile de birouri sunt de tip open space partiționat, iar la parter a fost amenajată o recepție luminoasă, cu design high tech. Finisajele și echipamentele interioare sunt premium, de la furnizori precum Philips, Kludi, Samsung, Legrand, Mooi, Masiero, Tork, Italgraniti. În incinta clădirii va funcționa un restaurant.

Pentru detalii comerciale de închiriere, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Clădire de birouri la închiriere, zona Presei Libere, București. sau să vă adresați colegilor noștri la [email protected].