Vila Capo este disponibilă la închiriere în această perioadă. Și cine nu și-ar dori să lucreze în zona Aviatorilor, lângă Parcul Herăstrău, într-o clădire care iese în evidență, care are aura unei clădiri istorice, dar care la interior este din secolul 21, realizată fiind de un arhitect celebru?

Vila Capo a câștigat concursul Anualei de arhitectură 2014, la categoria social-culturale, prin soluția extraordinară a arhitectului Mario Kuibuș de a păstra farmecul și frumusețea fațadei unei vile vechi, încărcată de istorie, într-o clădire nouă, cu un acoperiș care pare că levitează. Acolo, sub acel acoperiș minune, de fapt s-au mai ridicat două etaje, cu ferestre mari vitrate, unde este un adevărat răsfăț să lucrezi la birou.

La interior vila este cu totul o clădire nouă, cu facilități, finisaje și mobilier de ultimă generație. Grădina verticală din zona de recepție este o primă surpriză, care aduce încă de la început, de când i-ai trecut pragul, un refresh plăcut, o stare de bine.

Vila Capo dispune de sistem BMS, instalație climatizare aer cald, aer rece Samsumg DVM, cablare flexibilă pentru orice tip de compartimentare, ferestre glisante, două lifturi, post Trafo propriu.

Finisajele premium au fost alese cu grijă, să aibă tușe naturale și să amintească de povestea unei case vechi, în care au trăit boieri manierați: granit hydrofinish, lemn tratat și inox, alamă bătută.

În total Vila Capo are suprafață închiariabilă de birouri de 2.234 mp, din care mai sunt de închiriat spații de birouri cu suprafețe între 480 mp și 1.740 mp. Clădirea este dispusă pe mai multe niveluri: subsol, demisol, parter, trei etaje și pline și un etaj retras.

Vila Capo este unul dintre cele mai fericite îmbinări dintre arhitectura nouă și veche, am simțit și noi acest lucru trecându-i pragul, dându-le dreptate membrilor juriului de la Anuala de Arhitectură. La fel cum o vor face probabil și viitorii domneavoastră vizitatori și angajați, dacă veți închiria un spațiu în această clădire unică.

Detalii privind închirierea sau achiziționarea Vilei Capo găsiți în pagina de ofertă Vilă la închiriere sau vânzare Aviatorilor, București.