Complexul multifuncțional ISHO continuă să se dezvolte și atrage viitori chiriași de renume. Compania americană Visteon se alătură companiei Bosch România, în proiectul ISHO Offices, din Timișoara, unde se va muta în acest an.

În viitorul spațiu de birouri cu o suprafață totală de 5.000 mp, acum aflat în construcție, va fi amenajat un centru pentru dezvoltarea de echipamente și sisteme de conducere autonomă, unde vor lucra peste 400 angajați specializați în domeniile IT&C și automotive.

Proiectul multifuncțional ISHO se află amplasat pe malul râului Bega, în centrul orașului Timișoara și va avea o zonă de birouri ISHO Offices (cu o suprafață totală închiriabilă de 50.000 mp în construcții cu șapte etaje), o zonă rezidențială ISHO Living (cu un total de 1.200 apartamente, dezvoltate în etape, dotate cu facilități, inclusiv o piscină), spații comerciale și un hotel.

Birourile se construiesc la standarde de clădire verde BREEAM Excellent, având temperatura controlată în fiecare spațiu de lucru, BMS (Building Management System), acces ușor din toate cartierele orașului – cu autobuzul, tramvaiul sau cu un water bus.

Printre facilitățile complexului se numără o sală de sport, 2.000 locuri de parcare, un parc amenajat, un supermarket Mega Image funcțional, un magazin Prospero Delicii, cafenele, restaurante, un centru medical, un centru cultural unde vor fi amenajate expoziții și evenimente și un showroom COS.

Printre primii chiriași de birouri ai complexului se numără compania Bosch, care a semnat un contract pentru o suprafață totală de 6.600 mp de spații de birouri și s-a mutat în luna octombrie 2018.

Mai multe detalii despre tranzacție găsiți în articolul nostru Bosch închiriază birouri cu o suprafață de 6.600 mp la ISHO, în Timișoara iar imagini din noile birouri Bosh România în galeria foto (sursă: dezvoltatorul proiectului imobiliar).

Alți chiriași de birouri prezenți în ISHO Offices mai sunt Survey Sampling International (SSI) și KPMG.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Spații de închiriat în imobil de birouri, Timișoara.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.