Unul din cele mai bine primite de piață parcuri industriale din România este WDP Ștefăneștii de Jos, care a ajuns să aibă toate halele construite ocupate, în numai doi ani de la demararea lucrărilor. Proiectul logistic de clasă superioară A, situat lângă București se dezvoltă în două etape: WDP Ștefăneștii de Jos 1, care se întinde pe o suprafață de 11 hectare (finalizată și ocupată 100%) și WDP Ștefăneștii de Jos 2, care se desfășoară pe o suprafață totală de 44 hectare, unde se mai poate construi la cerere în sistem build to suit. În total, suprafața închiriabilă de spații industriale din acest parc va ajunge la aproximativ 200.000 mp.
Printre chiriașii parcului logistic se numără Carrefour, Auchan, Mega Image, Decathlon și Alcar.

“WDP a deschis cel mai nou pol industrial din București în zona Nord Est, Ștefăneștii de Jos, spațiile actuale fiind ocupate în proporție de 100%. Există însă posibilitatea de a mai construi peste 20.000 mp în sistem build to suit pentru doritori. Clădirile dezvoltate în WDP Ștefăneștii de Jos sunt de clasă A, autorizate ISU, cu o înălțime liberă de minim 10 metri”,  declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting.

WDP Ștefăneștii de Jos 2 are prevăzută o suprafață construită totală de 99.410 mp, o parcare generoasă și drumuri interioare cu o suprafață totală de 87.800 mp, spații verzi de peste 90.000 mp (un procent de 21.8% din suprafața totală a terenului). Parcul industrial este păzit și are barieră de acces.
Contractele pentru închirierea în sistem build to suit sunt posibile începând cu suprafețe de la 5.000 mp.
Amplasamentul se află în partea de nord-est a Bucureștiului, în apropierea Șoselei de Centură, în proximitatea autostrăzii A3, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Dezvoltarea rapidă a parcului industrial WDP a ridicat această zonă la rangul de al doilea pol industrial ca importanță, din jurul Capitalei.
Mai multe detalii tehnice despre spațiile industriale din WDP Ștefăneștii de Jos aflați în oferta noastră WDP Ștefăneștii de Jos

În cadrul rețelei WDP se pot închiria spații logistice în întreaga țară, în orașe precum Ploiești, Codlea-Brașov, Sibiu, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Apahida – Cluj, Constanța, Timișoara.
Spațiile industriale viitoare din aceste parcuri logistice vor fi realizate la standardele înalte de certificare verde EDGE, care garantează că sunt clădiri sustenabile, cu un consum redus de energie și apă, având disponibilă în acest sens o finanțare verde, din partea IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu industrial performant vă puteți adresa colegilor noștri prin email la [email protected] sau la telefon  (+4) 0723.26.61.97.