Societe Generale European Business Service, unul din chiriașii principali ai West Gate și-a extins spațiul închiriat cu 4.000 mp, cu această tranzacție ajungând la o suprafață totală închiriată de 12.700 mp. Astfel, proiectul West Gate și-a ocupat pentru moment toate spațiile de birouri de închiriat.

Proiectul de birouri West Gate este situat în zona Militari, în partea de vest a Capitalei, foarte aproape de stația de metrou Preciziei.

În afară de Societe Generale European Business Service, în West Gate au mai închiriat birouri companiile Accenture, Alpha Bank, Citi, Dacia-Renault, Ericsson, Siemens și Panasonic.

Proiectul West Gate are în total o suprafață de spații de birouri de 75.000 mp. Pe lângă această componentă de birouri, în West Gate există și clădiri rezidențiale, cu regim de închiriat.

Birourile au certificat energetic BREEAM și sunt de calitate superioară, iar ca facilități amenajate în incinta complexului West Gate enumerăm o clinică medicală, sală de fitness, magazine, o cafenea, o farmacie, teren de tenis, curățătorie și spălătorie de mașini.

Mai multe detalii găsiți despre acest proiect imobiliar West Gate și condițiile de închiriere găsiți pe site-ul nostru, în secțiunea dedicată centrului de afaceri West Gate.

În secțiunea Centre de afaceri premium vă prezentăm și alte centre de afaceri din Bucrești, cu detalii precum amplasare și facilități, spații disponibile la închiriere sau la vânzare, galerii foto și date de contact.