Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri la pre-închiriere.
Tranzacția de închiriere a spațiului unde va funcționa World Class s-a realizat recent, iar clubul se va deschide la începutul anului 2020.
Sema Parc este un proiect multifuncțional care se dezvoltă în etape. În ultimii doi ani, au fost date în folosință trei noi clădiri de birouri de clasă A: Berlin, Bruxelles și Paris, toate având o suprafață de circa 38.000 mp.
În Sema Parc lucrează circa 8.000 angajați, iar numărul lor va crește, ca urmare a extinderii suprafeței închiriabile de spații de birouri moderne, în următorii doi ani. Prin intermediul ESOP, în afară de World Class, compania Gopet a mai închiriat recent un spațiu de birouri cu o suprafață de 1.664 mp.
În prezent, mai sunt în construcție încă două clădiri de birouri – Oslo și London, cu spații de clasă A care vor totaliza o suprafață de peste 31.500 mp. Condițiile de pre-închiriere sunt flexibile.
Clădirea London va avea și un sky bar, precum și facilități pentru organizarea de evenimente.
Mai multe detalii despre cele două clădiri puteți găsi în textul nostru anterior, de la lansarea lucrărilor de construcție Se pregătesc două noi clădiri de birouri în zona Grozăvești: Oslo și Londra în Sema Parc
Proiectul Sema Parc are în plan o suprafață construită de circa un milion de metri pătrați, spații mixt use, din care 54% spații de birouri, 32% rezidențial, 10% retail și servicii și 2% hotel.
Sema Parc se află în polul de business de centru-vest, la 200 metri de Universitatea Politehnică București și la 500 metri de căminele studențești din Regie, lângă stația de metrou Petrache Poenaru.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu modern de birouri, într-un proiect care oferă nenumărate facilități și servicii angajaților, vă puterți adresa colegilor noștri la [email protected], Mobil: (+4) 0723.26.61.97.