World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP

Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri la pre-închiriere.

Tranzacția de închiriere a spațiului unde va funcționa World Class s-a realizat recent, iar clubul se va deschide la începutul anului 2020.

Sema Parc este un proiect multifuncțional care se dezvoltă în etape. În ultimii doi ani, au fost date în folosință trei noi clădiri de birouri de clasă A: Berlin, Bruxelles și Paris, toate având o suprafață de circa 38.000 mp.
În Sema Parc lucrează circa 8.000 angajați, iar numărul lor va crește, ca urmare a extinderii suprafeței închiriabile de spații de birouri moderne, în următorii doi ani. Prin intermediul ESOP, în afară de World Class, compania Gopet a mai închiriat recent un spațiu de birouri cu o suprafață de 1.664 mp.

În prezent, mai sunt în construcție încă două clădiri de birouri – Oslo și London, cu spații de clasă A care vor totaliza o suprafață de peste 31.500 mp. Condițiile de pre-închiriere sunt flexibile.
Clădirea London va avea și un sky bar, precum și facilități pentru organizarea de evenimente.

Proiectul Sema Parc are în plan o suprafață construită de circa un milion de metri pătrați, spații mixt use, din care 54% spații de birouri, 32% rezidențial, 10% retail și servicii și 2% hotel.
Sema Parc se află în polul de business de centru-vest, la 200 metri de Universitatea Politehnică București și la 500 metri de căminele studențești din Regie, lângă stația de metrou Petrache Poenaru.

Dacă dorești mai multe informații despre spatiile de birouri de închiriat din Sema Parc, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 1.628 mp

Sema Parc cladirea Bruxelles

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
701 - 16.915 mp

Sema Parc cladirea London

Splaiul Independentei, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 9.406 mp

Sema Parc cladirea Oslo

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult

MedLife a închiriat un spațiu cu o suprafață de 2.300 mp, prin intermediul ESOP


Sediul ales de MedLife se află în zona Victoriei – Ion Mihalache, iar tranzacția de închiriere s-a realizat în al doilea trimestru din 2019. Centrul de afaceri are în total o suprafață închiriabilă de 4.814 mp, dispusă pe parter și trei etaje, din care cel mai mare furnizor de servicii de sănătate ocupă acum jumătate. […]


Citeste mai mult