World Class a pre-închiriat un spațiu într-o clădire de birouri din Cluj-Napoca, prin ESOP

World Class România alege proiectul Record Park, din zona centrală a orașului Cluj-Napoca, pentru următorul său club din Cluj-Napoca, tranzacția realizându-se prin intermediul ESOP. World Class România va amenaja un club cu o piscină cu acoperiș retractabil, care va servi atât ca spațiu interior, cât și exterior, investiția fiind estimată la 2 milioane de euro.

Clubul Word Class Record Park va fi dat în folosință în cea de-a doua parte a lui 2018 și va ocupa o suprafață de 2.500 mp, pre-închiriată în complexul de birouri Record Park.

Complexul Record Park prevede un mixt de funcțiuni urbane, având în plan construirea unei clădiri noi de birouri care va însuma o suprafață de 12.000 mp birouri de clasă A, cu terase mari și finisaje de ultimă generație, pe lângă o zonă de birouri revitalizate din spații istorice, cu o suprafață totală de 2.000 mp, destinate sistemului co-working, 1.000 mp de spații comerciale și 235 apartamente noi.

Spațiile de birouri de clasă A din cadrul proiectului Record Park sunt prevăzute a se livra anului viitor și sunt precertificate BREAM Excellent.

„Principalele avantaje ale complexului de birouri Record Park sunt zona centrală – la distanță foarte mică de centrul istoric al orașului Cluj-Napoca, accesul ușor cu mijloacele de transport în comun și facilitățile complexului – printre care parcările de biciclete și viitorul club al World Class România”, declară Alexandru Petrescu, manager ESOP I Corfac International.

Pentru angajații care vin la birou cu mașina vor fi disponibile 226 locuri, în parcarea subterană.

„Al doilea cel mai mare oraș din țară, Cluj-Napoca se bucură de o comunitate corporate importantă, având parte de o dezvoltare notabilă în ultimii ani. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit să fim parte din acest proces, inaugurând noua locație premium într-un peisaj unic, urban”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri sau de servicii în orașul Cluj-Napoca , găsiți cele mai bune proiecte de pe piață adresându-vă colegilor noștri la cereri@esop.ro și telefon: (+4) 021.528.04.40, mobil: (+4) 0723.26.61.97.

Maria Neda: PR Coordinator