Găsește soluții imobiliare
Caută

Business Park-uri in Bucuresti - 48 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 7,5€/mp
  334 - 824 mp

  Splaiul Independentei, Bucuresti, ID 2350

  Centru de afaceri aflat pe Splaiul Independentei, la numai 3 minute de metrou Grozavesti si la cateva minute de centre comerciale importante, o locatie avantajoasa pentru un sediu de firma, de unde se poate ajunge usor in centrul orasului sau la gara. Cladirea dispune de spatii de birouri de tip de open-space si partitionate.

  3 min.
 • 14€/mp
  722 - 6.543 mp

  Barbu Vacarescu, Bucuresti, ID 14018

  Centru de afaceri, in curs de constructie, disponibil pentru inchiriere, localizat in zona Barbu Vacarescu. Finalizarea acestuia va fi la jumatatea lui 2018.

 • 12,5€/mp
  1.000 - 20.000 mp

  Pompei, Bucuresti, ID 13227


  1 min.

46 - 48 oferte din 48
1 2 3 4

Spatii de birouri de inchiriat in business park-urile din Bucuresti

In portofoliul ESOP Consulting gasiti spatii de birouri de inchiriat in Bucuresti in parcuri de afaceri situate in zona de nord (Dimitrie Pompei, Baneasa), in zona de vest (Grozavesti, Militari) si in multe alte zone din capitala, cu acces rapid la mijloace de transport in comun, centre comerciale sau institutii adminsitrative.

Un business park reprezinta alegerea ideala pentru companiile ce isi doresc un spatiu modern si reprezentativ si, in acelasi timp, raspunde principalelor nevoi ale chiriasilor in privinta eficientizarii spatiului, a organizarii spatiilor de lucru si al confortului. Intr-un business park veti gasi cladiri de birouri si sedii pentru companii de clasa A din punct de vedere constructiv, un numar mare de locuri de parcare si dotari tehnice de cel mai ridicat nivel, adecvate companiilor din domeniul IT si nu numai.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.