Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Găsește soluții imobiliare
Caută
301 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
Suprafața cladire

Suprafața cladire


Preț închiriere

Preț închiriere

Locație
Vezi lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Mai multe

Mai multe filtre

Sector

Sector

Distanța metrou

Distanța față de metrou
301 oferte Închide X
Resetează Salvează căutarea 

Birouri de inchiriat in cladiri de birouri in Bucuresti - 301 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 13,5€/mp
  110 - 296 mp

  Dorobanti, Bucuresti, ID 3018

  Birouri de inchiriat in cladire cu dispunere DS+P+4E, amplasata in zona Dorobanti, una dintre zonele preferate nu numai pentru spatiile de birouri dar si pentru cele comerciale si de rezidenta.

  6 min.
 • 12€/mp
  411 mp

  Caramfil, Bucuresti, ID 4343

  Cladire de birouri situata in nordul Bucurestiului. Ideala pentru sediul propriei companii sau ca investitie.

  8 min.
 • 7,5€/mp
  500 - 1.000 mp

  Splaiul Independentei, Bucuresti, ID 12291

  Spatii de birouri in cladire din zona Grozavesti, zona importanta pentru firmele de IT si shared services datorita apropierii de complexul Politehnicii si Regie.

  5 min.

 • 12€/mp
  114 - 365 mp

  Romana, Bucuresti, ID 14450

  Spatii disponibile pentru inchiriere in zona ultracentrala a capitalei. Cladirea in care se afla a fost reconsolidata si renovata. Spatiile scoase la inchiriere nu au fost folosite de la ultima renovare, se predau noi.

  2 min.
 • 8,7€/mp
  230 mp

  Domenii, Bucuresti, ID 45

  Spatii birouri de inchiriat in cladire P+4 amplasata in zona Domenii, cu acces facil la mijloacele de transport in comun.

  10 min.
 • 10€/mp
  300 - 9.200 mp

  Baneasa, Bucuresti, ID 10052

  Noul centru de afaceri premium al Bucurestiului, dezvoltat respectand criteriile unei arhitecturi "verzi" de inalta clasa, dispunand de cel mai mare si ultra-modern centru de conferinte din Bucuresti, si de cel mai mare restaurant (510 locuri).


 • 13 - 15€/mp
  120 - 2.405 mp

  Presei Libere, Bucuresti, ID 243

  Plasat intr-una dintre cele mai frumoase si sigure zone, ideal pentru companiile care au nevoie de un sediu de imagine si dotari de calitate.

  10 min.
 • 8€/mp
  263 mp

  Splaiul Independentei, Bucuresti, ID 3692

  Cladirea de birouri de 2 etaje dispune de spatii de birouri de inchiriat open-space si partitionate, cu finisaje si dotari complete pentru desfasurarea activitatii, locuri de parcare si paza. Sunt doar cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou.

  3 min.
 • 14€/mp
  300 mp

  Floreasca, Bucuresti, ID 26

  Spatii birouri de inchiriat in cladire P+5 amplasata in zona Floreasca, cu acces facil la mijloacele de transport in comun.

  10 min.

 • 7,5€/mp
  334 - 824 mp

  Splaiul Independentei, Bucuresti, ID 2350

  Centru de afaceri aflat pe Splaiul Independentei, la numai 3 minute de metrou Grozavesti si la cateva minute de centre comerciale importante, o locatie avantajoasa pentru un sediu de firma, de unde se poate ajunge usor in centrul orasului sau la gara. Cladirea dispune de spatii de birouri de tip de open-space si partitionate.

  3 min.
 • 16€/mp
  304 - 627 mp

  Caramfil, Bucuresti, ID 7965

  Cladire de birouri moderna, situata in apropierea statiilor de metrou si RATB ofera spatii pentru inchiriere.

  3 min.
 • 10€/mp
  150 - 2.787 mp

  Basarabia, Bucuresti, ID 5533

  Spatii de clasa superioara in cladire amplasata in estul Bucurestiului, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun dar si catre Soseaua de Centura si Autostrada Soarelui.

  4 min.

 • 10 - 14€/mp
  300 - 2.000 mp

  Baneasa, Bucuresti, ID 4328

  Spatii de birouri in cladire moderna, cu suprafete mari vitrate, situata in zona Baneasa, cu acces usor catre aeroport si zona rezidentiala de nord.

 • 3.000 mp

  Marasesti, Bucuresti, ID 9406

  Cladire in zona Marasesti ofera posibilitatea achizitionarii integrale a imobilului, pentru activitate de birouri/mica productie, ca investitie.

  7 min.
 • 10€/mp
  150 - 760 mp

  Oltenitei, Bucuresti, ID 8922

  Cladire cu amplasament in zona Brancoveanu, in apropierea mijloacelor de transport in comun pune la dispozitie spatii pentru birouri de inchiriat.

  2 min.

166 - 180 oferte din 301
9 10 11 12 13 14 15

Compania imobiliara ESOP Consulting va prezinta un portofoliu vast de spatii de inchiriat pentru birouri, sedii de firma sau alte tipuri de activitati, atat din Bucuresti cat si din tara, in orase precum Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi sau altele.

Ofertele imobiliare pentru spatii de inchiriat in Bucuresti in cladiri de birouri sau in business center va prezinta spatii de clasa superioara in imobile aflate in zone centrale sau cu acces rapid catre zone importante din punct de vedere turistic si comercial, universitar sau administrativ, precum Piata Unirii, Universitate, Piata Romana sau Piata Victoriei.

Majoritatea spatiilor sunt concepute ca « open space » si pot fi compartimentate dupa cerintele si nevoile chiriasilor, iar cladirile dispun de parcari, dotari si facilitati dintre cele mai moderne. Pentru informatii complete, legate de fiecare imobil sau pentru ofertele de spatii de inchiriat sau la vanzare, va invitam sa contactati un consultant ESOP Consulting, care va va ajuta sa faceti o analiza justa a ofertelor din perspectiva nevoilor dvs. specifice si bugetul de care dispuneti, iar in final sa faceti alegerea potrivita.