Găsește soluții imobiliare
Caută
276 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
Suprafața cladire

Suprafața cladire


Preț închiriere

Preț închiriere

Locație
Vezi lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Mai multe

Mai multe filtre

Sector

Sector

Distanța metrou

Distanța față de metrou
276 oferte Închide X
Resetează Salvează căutarea 

Birouri de inchiriat in cladiri de birouri in Bucuresti - 276 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 13.2€/mp
  254 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 7390

  Spatii de birouri de inchiriat in cladire renovata, situata ultracentral, in apropiere de Piata Universitatii si Calea Victoriei.

  7 min.
 • 11€/mp
  200 - 2.039 mp

  Baneasa, Bucuresti, ID 5048

  Cladire in zona Baneasa ce ofera spre inchiriere spatii cu dispunere open space sau partial compartimentate cu pereti de sticla si rigips. Zona Baneasa este tot mai apreciata de companiile care doresc un sediu de birouri cu acces usor catre aeroport si zona rezidentiala de Nord.

 • 7.5€/mp
  550 - 2.854 mp

  Titan, Bucuresti, ID 3085

  Zona in dezvoltare, o locatie ideala pentru companiile in cautare de spatii deschise, in care sa evite aglomerarea din centru orasului si cu acces rapid catre Soseaua de Centura.

  1 min.

 • 8€/mp
  550 mp

  Pompei, Bucuresti, ID 12622

  Spatii pentru birouri ce permit compartimentari flexibile, ce pot fi adaptate pentru nevoi diverse.

  5 min.
 • 13€/mp
  138 - 2.093 mp

  Baneasa, Bucuresti, ID 12061

  Spatii de birouri in centru de afaceri, cu acces imediat la statiile de autobuze. Dotari si finisaje de clasa superioara.

 • 1.256 mp

  Dacia, Bucuresti, ID 54

  Cladirea de birouri amplasata ultracentral, in zona bulevardului Dacia, cu spatii preponderent deschise, este disponibila pentru inchiriere integrala. Spatiul interior va fi renovat inainte de mutarea noului chirias.


 • 14€/mp
  260 mp

  Romana, Bucuresti, ID 2290

  Spatii de inchiriat in cladire moderna. Disponibilitate spatiu de birouri la etaj si spatiu comercial sau birouri la parter.

  7 min.
 • 11.5€/mp
  4.314 - 8.636 mp

  Pompei, Bucuresti, ID 13260

  Cladire cu spatii deschise, amplasata in zona de nord a Bucurestiului, cu posibilitati extinse de parcare.

  5 min.
 • 17€/mp
  680 - 2.140 mp

  Rosetti, Bucuresti, ID 7935

  Birouri de inchiriat in imobil cu dotari de clasa superioara. Cladirea beneficiaza si de dotari pentru accesul persoanelor cu dizabilitati, fiind recomandata firmelor care ofera servicii in acest sens.

  10 min.

 • 10€/mp
  600 mp

  Victoriei, Bucuresti, ID 13446

  Cladire noua disponibila la inchiriere si la vanzare. Pretabila pentru clinica medicala, birouri, showroom.

  10 min.
 • 13.5€/mp
  264 - 1.353 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 5160

  Cladire de birouri disponibila spre inchiriere, integral sau partial. Imobilul este situat in zona ultracentrala, aproape de mijloacele de transport in comun. Spatiul poate fi modificat conform cerintelor clientilor.

  2 min.
 • 11 - 13.91€/mp
  170 - 330 mp

  Cotroceni, Bucuresti, ID 5320

  Spatii de birouri in cladire cu vizibilitate buna si usor accesibila.

  2 min.

 • 14€/mp
  200 mp

  Aviatorilor, Bucuresti, ID 11959

  Spatiu in cladire de birouri disponibil spre inchiriere. Acces rapid la toate mijloacele de transport in comun, cladirea fiind situata in zona central-nord.

  1 min.
 • 10€/mp
  687 mp

  Domenii, Bucuresti, ID 9


  11 min.
 • 6€/mp
  250 - 296 mp

  PACHE PROTOPOPESCU, Bucuresti, ID 13722

  Cladire de birouri cu spatii pentru birouri disponibile pentru inchiriere. Cladirea se afla in zona Pietei Izvorul Rece.


91 - 105 oferte din 276
4 5 6 7 8 9 10

Compania imobiliara ESOP Consulting va prezinta un portofoliu vast de spatii de inchiriat pentru birouri, sedii de firma sau alte tipuri de activitati, atat din Bucuresti cat si din tara, in orase precum Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi sau altele.

Ofertele imobiliare pentru spatii de inchiriat in Bucuresti in cladiri de birouri sau in business center va prezinta spatii de clasa superioara in imobile aflate in zone centrale sau cu acces rapid catre zone importante din punct de vedere turistic si comercial, universitar sau administrativ, precum Piata Unirii, Universitate, Piata Romana sau Piata Victoriei.

Majoritatea spatiilor sunt concepute ca « open space » si pot fi compartimentate dupa cerintele si nevoile chiriasilor, iar cladirile dispun de parcari, dotari si facilitati dintre cele mai moderne. Pentru informatii complete, legate de fiecare imobil sau pentru ofertele de spatii de inchiriat sau la vanzare, va invitam sa contactati un consultant ESOP Consulting, care va va ajuta sa faceti o analiza justa a ofertelor din perspectiva nevoilor dvs. specifice si bugetul de care dispuneti, iar in final sa faceti alegerea potrivita.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.