Despre ESOP Consulting | CORFAC International

about-esop

Noi credem ca noul sediu pe care il cauti este in primul rand despre oameni si de aceea am ajutat peste 1.000 de companii in gasirea sediilor potrivite oamenilor care lucreaza zi de zi pentru dezvoltarea afacerilor.

ESOP are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Pentru oameni ca dumneavoastra care cauta parteneri de incredere si solutii pe termen lung. Suntem o companie dinamica, cu un comportament proactiv si o gandire antreprenoriala, avand peste 14 ani de experienta.

ESOP este un consultant vertical, care asista cu profesionalism toate partile implicate intr-o tranzactie imobiliara, avand o intelegerea completa a pietei imobiliare.

Avand una dintre cele mai mari echipe de consultanti specializati in piata de birouri din Romania, firma noastra este pregatita sa va ofere solutii personalizate nevoilor dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o suprafata de cateva mii de metri patrati sau de cateva sute de metri patrati.

ESOP se numara printre primii 5 jucatori din piata de birouri in privinta suprafetelor tranzactionate in ultimii 3 ani (peste 103.000 mp de spatii de birouri).

Avem probabil cel mai extins portofoliu de spatii de birouri in centre de afaceri si vile, peste 3.000 de proprietati, si credem ca suntem cea mai sigura si eficienta sursa de cautare a unui spatiu de birouri pentru companii aflate in diversele faza de dezvoltare a afacerii.

Dezvoltatorii care doresc sa-si sporeasca eficienta activitatii, prin externalizarea procesul de vanzare a proiectelor rezidentiale, vor gasi la ESOP expertiza necesara pozitionarii eficiente a imobilelor in piata, a planificarii si implementarii eficace a campaniei de marketing si vanzari, astfel incat rezultatele obtinute sa contribuie la cresterea afacerii lor.

Investitorii care vizeaza achizitia de active imobiliare, vor gasi la ESOP importante resurse de evaluare a valorii reale de piata a spatiilor de birouri si a terenurilor cu destinatia de birouri sau proiecte rezidentiale, astfel incat decizia de investitie sa fie bine fundamentata si sa genereze un randament investitional peste media pietei.

Cine suntem

Sa ajutam clientii ESOP sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile sau viata lor,
prin inovatie si eficienta si sa facem aceasta activitate profitabila si placuta pentru toti cei implicati in afacerea ESOP.

ESOP, inteleptul din Antichitate si renumitul creator de fabule, a fost alegerea fireasca in 2002, cand am decis sa punem bazele unei companii imobiliare care sa promoveze in primul rand ideea de moralitate si respect in afaceri. Fabulistul ESOP si-a dedicat intreaga viata promovarii unui set nepretuit de valori, intr-o maniera originala. Subscriem acestui Cod si, inspirati de lectiile morale ale lui ESOP, am dovedit ca, acolo unde exista dedicare si seriozitate, cuvintele devin fapte, clientii se transforma in parteneri, iar relatia de afaceri devine o conexiune interpersonala bazata pe incredere.

In prezent, cand profesia de consultant imobiliar incepe sa se cristalizeze pe piata romaneasca, noi consideram ca este cu atat mai important ca personalul ESOP sa manifeste un comportament etic. Spiritul ESOP este bazat pe integritate, comunicare deschisa, respect de sine, respect pentru parteneri si deopotriva, pentru colegii din piata.

logo-blue-corfacIncepand cu 2013, ESOP activeaza in asociere cu CORFAC International – Corporate Facility Advisors – o alianta de companii imobiliare antreprenoriale angajate sa ofere servicii de calitate la nivel local, national si international. CORFAC activeaza in domeniul imobiliar pe segmentele spatiilor de birouri, industriale si comerciale, in domeniul investitiilor, achizitiilor imobiliare rezidentiale (inclusiv al produselor multi-familiale), managementul proprietatii si servicii corporate. CORFAC International se distinge prin felul cum gestioneaza atributiile comerciale imobiliare pe diverse piete in numele corporatiilor si al companiilor private.

Prin apartenenta ca Membru Principal la FIABCI (Federatia Imobiliara Internationala) – si prin firmele independente afiliate din piete-cheie din inteaga lume, CORFAC International ofera servicii imobiliare cu o acoperire in 61 de locatii din America de Nord si in peste 65 de alte tari pe plan mondial. In cifre – peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 mil mp si evaluate la peste 5,2 miliarde $.

Participarea in cadrul CORFAC se face doar in baza invitatiei.

Misiune: CORFAC International leaga relatii intre profesionistii domeniului imobiliar si intre firmele lor, pentru a crea afaceri puternice, bine gestionate si de succes si pentru a intretine un mediu in care brokerii sa prospere prin furnizarea de servicii de calitate catre clienti.

Viziune: CORFAC International reprezinta o alianta dominanta cuprinzand intreprinderi dedicate furnizarii de servicii superioare imobiliare, este condusa de directori care isi gestioneaza afacerile in mod etic, care manifesta respect si pasiune pentru meserie si impartasesc angajamentul de a construi relatii fructuoase intre colegii de breasla.

VALORI PRINCIPALE:

  • Implicare fundamentala in managementul tranzactiei
    brochure-corfac
    DESCARCA BROSURA
  • Nivel inalt de responsabilitate fata de client si in relatiile dintre membri
  • Gandire independenta, receptiva si agila
  • Spirit intreprinzator pe piata locala
  • Aderare la cele mai inalte standarde etice
  • Relatii personale bazate pe incredere

Rezultate si clasament

Locul 2 ca Retea de Brokeraj de la Commercial Property Executive
Locul 5 ca Retea de Property Management de la Commercial Property Ne
Locul 12 ca Firma de Brokeraj de la Midwest Real Estate News
Locul 15 in Clasamentul Celor Mai Puternice Firme de Brokeraj de la Commercial Pro
Locul 18 ca Firma de Brokeraj Comercial de la National Real Estate Invest
Locul 21 ca Brand Imobiliar de la Lipsey Company

Pentru mai multe informatii despre CORFAC, viziteaza www.corfac.com

Expertiza Esop Consulting

Inchirieri si vanzari spatii de birouri 100%
Promovare proiecte rezidentiale 95%
Investitii imobiliare 90%
Studii de piata 85%

Echipa de management

Alexandru Petrescu
Alexandru PetrescuFondator
Managing Partner, Coordonator al diviziei de Investitii si Proiecte Rezidentiale
Mirela Raicu
Mirela RaicuFondator
Manager al Diviziei Birouri Corporate
Irina Petrescu
Irina PetrescuFondator
Manager al Diviziei Birouri pentru Companii Medii

Clientii nostri