Găsim soluții imobiliare
Caută
60 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
Suprafața cladire

Suprafața cladire


15 - 20 €/mp

Preț închiriere

Locație
Vezi lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Mai multe

Mai multe filtre

Sector

Sector

Distanța metrou

Distanța față de metrou
60 oferte Închide X
Resetează Salvează căutarea 

Spatii birouri de 15-20 €/mp - 60 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

0% comision pentru chiriași! call now

1 - 15 oferte din 60
1 2 3 4

Spatii de inchiriat in cladiri de birouri de clasa A, Bucuresti

Compania imobiliara ESOP Consulting va pune la dispozitie in sectiunea dedicata ofertelor de spatii de inchiriat pentru birouri sau sedii de firma, spatii disponibile la preturi intre 15-20 EU/mp. Imobilele cu spatii de inchiriat sau la vanzare sunt situate zone centrale, precum Piata Victoriei, Aviatorilor, Charles de Gaulle, Barbu Vacarescu, Piata Presei Libere etc.

Fie ca doriti un spatiu pentru desfasurarea activitatilor de birou aflat intr-un business center de clasa A in Bucuresti, fie ca doriti un sediu intr-o vila de patrimoniu, in portofoliul nostru veti gasi suficiente alternative din care sa alegeti cea mai potrivita solutie.

De asemenea, va recomandam si  oferte de spatii de inchiriat pentru birouri sau spatii de lucru la chirii cuprinse intre 12-14 EU/mp sau spatii ieftine, inchiriabile la preturi de 7-11 Eu/mp. Va stam la dispozitie pentru un dialog personalizat, prin intermediul unui consultant dedicat.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.