IRIDE – Metroffice – Inchirieri birouri intr-un business park de clasa superioara din Bucuresti

Cladirea A (17.175 mp), cladire B (14.160 mp), cladirea C (6.726 mp) disponibile incepand cu T2 2016
0% comision si space planning gratis doar prin ESOP
.

Despre IRIDE Business Park

Proiectul IRIDE Business Park este unul din cele mai mari din Capitala avand in total o suprafata inchiriabila de 92.855 mp. IRIDE Business Park afla in zona Pipera, peste drum de statia de metrou Pipera, fiind considerata printre primele si cele mai reusite reconversii din spatii industriale in spatii de birouri din Bucuresti.

In 2015 au inceput lucrarile de constructie la Iride City, prin care platforma Iride se va transforma intr-un ansamblul mixt de functiuni care va cuprinde cladiri de birouri, spatii comerciale, hoteluri, blocuri de apartamente etc.

Prima faza a lucrarilor a demarat in 2015 cu 3 cladiri de birouri Metroffice care ofera o suprafata totala de peste 40.000 mp iar planul de etaj poate ajunge pana la 6400 mp, probabil cea mai mare suprafata care poate fi oferita pe piata din Bucuresti pe un singur etaj.

Avantajele Iride Business Park

  • Spatiile disponibile la inchiriere pentru birouri in IRIDE Business Park sunt tip open space, usor de partionat;
  • Spatiile de birouri sunt dotate cu cablare perimetrala, mocheta, bucatarie, restaurant/cafenea in zona, paza 24 ore, CCTV, hidranti, unitati split, centrala termica;
  • Chirii flexibile in IRIDE Business Park fata de ofertele din zona

Strada Dimitrie Pompei, pe care este amplasat complexul IRIDE a trecut in ultimii ani printr-o transformare spectaculoasa, aici fiind construite cladiri de birouri care insumeaza sute de mii de metri patrati si o densitate mare de angajati tineri, cu studii superioare. Ca urmare si serviciile necesare unei vieti moderne la birou s-au dezvoltat, aici fiind deschide mai multe cafeterii, primul Starbucks dintr-o cladire de birou din Romania si mai multe restaurante, sala de fitness.