Art-Business-CenterGrupul de comunicare independent care cuprinde agentiile Frank, MSPS si Oxygen PR si-a mutat operatiunile in zona Aviatiei, in Art Business Center, o cladire noua de birouri, cu facilitati pentru petrecerea timpului liber. ART Business Center este o cladire moderna de birouri, cu o suprafata inchiriabila de 11.104 mp, prevazuta cu o cortina de sticla, ferestre care se deschid, podea inaltata, trei lifturi, paza 24 ore, internet cu fibra optica, 176 locuri de parcare in subteran si o sala de relaxare, in care se poate juca tenis de masa.

“Agentiile de publicitate si companiile de marketing reprezinta o cerere importanta in portofoliul nostru. In ultimii doi ani si jumatate, ESOP a intermediat 12 tranzactii cu spatii de birouri, pentru chiriasi care au aceste domenii de activitate creative, care necesita sedii reprezentative si cu facilitati multiple. Dintre variantele propuse de noi, in cazul Frank, MSPS si Oxygen s-a optat pentru un spatiu situat in zona de centru-nord, zona in care se concentreaza si cele mai multe corporatii in acest moment, potentiali clienti de servicii de elita in domeniul comunicarii”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

“Grupul nostru se dezvolta constant, nevoile de business sunt si ele mai numeroase, prin urmare cautam un loc in care sa ne desfasuram activitatea cat mai eficient si, in acelasi timp, sa ne simtim cat mai confortabil. Cu un spatiu de peste 600 de metri patrati, organizat pe zone distincte, care imbina designul cu functionalitatea, favorizam creativitatea si munca in echipa, atat de necesare in domeniul in care activam”, declara reprezentantii grupului de comunicare.