Birouri in Centru Vechi, doar in cladiri consolidate

Alexandru Petrescu, ESOP Consulting, vorbeste despre birouri in amplul material de coperta al Business Magazin, “In asteptarea noului Centru Vechi”.

DE CE NU BIROURI? se intreaba jurnalista de la Business Magazin, la care gaseste un raspuns prin intermediul nostru.

“Din experienta consultantilor nostri ESOP Consulting, vilele si cladirile vechi pot fi inchiriate cu aceasta destinatie doar daca sunt renovate si consolidate, managerii companiilor preocupandu-se de siguranta angajatilor si inainte de tragedia din Colectiv. Este adevarat insa ca aceste investitii in consolidari si renovari costa, dar ele reprezinta un bun plasament in viitor pentru proprietarii care opteaza pentru a le introduce in circuitul comercial”, scrie in revista.

Si este prezentat un exemplu al nostru, cel al unei cladiri de pe strada Mendeleev, aflata in trecut pe lista de cladiri cu risc, dar renovata si consolidata de proprietar, cu o investitie de 700.000 euro si transferata pe lista imobilelor consolidate din zona, pe care am inchiriat-o recent catre o institutie culturala internationala.

Mai multe informatii pe aceasta tema aflati in revista Business Magazin, nr. 7 decembrie -14 decembrie 2015.

Daca ai nevoie de servicii de consultanta imobiliara, ne-ar face placere sa ne cunoastem! Trimite-ne un email si revenim in maxim 24 de ore:

Trimite cererea ta

Trimite
sau contacteaza-ne: (+4) 0723.26.61.97 / office@esop.ro