Flash Office Solutions a inchiriat un spatiu de birouri de 392 mp, in Maria Rosetti Tower, un business center modern, situat in zona ultracentrala a Capitalei, mai exact in zona Icoanei, pe strada Maria Rosetti nr. 6. Cladirea de birouri tip boutique are un farmec aparte si un amplasament excelent, drept pentru care a atras doi chiriasi in aceasta perioada, prin intermediul ESOP.

„Flash Office Solutions a realizat prin intermediul ESOP o evaluare atenta a tututor alternativelor de spatii de birouri in zona ultra-centrala, aceasta fiind zona vizata exclusiv de companie si criteriul cel mai important in luarea deciziei. Rosetti Tower a fost alegerea optima, fiind un centru de afaceri cu un raport calitate – pret deosebit de competitiv in aceasta perioada, pentru companiile din domeniul serviciilor”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting | CORFAC International.

Flash Office Solutions este o companie care opereaza spatii de tip instant office, care a intrat pe piata romaneasca de profil de la inceputul acestui an si care deja acum se afla la prima extindere, intr-o noua locatie, in Maria Rosetti Tower, dupa cea de pe Armand Calinescu.

„In acest nou spatiu, Flash Office va deschide al doilea centru de instant office, incepand din luna noiembrie. In gasirea celei de a doua locatii am avut in vedere pastrarea acelorasi standarde inalte ca si la primul nostru centru, din Armand Calinescu, inaugurat tot in acest an, dar care are deja un grad de ocupare de 100%. Birourile noastre sunt complet echipate si mobilate, gata pentru a fi folosite imediat, oferind o gama integrala de servicii si facilitati, inclusiv de secretariat, sali de conferinta, crearea de retele si acces la internet de mare viteza”, declara Jose Ignacio de la Torre, General Manager al Flash Office Solutions.

A 2a tranzactie realizata de ESOP in aceeasi cladire, in ultima luna

Luna trecuta, prin intermediul ESOP Consulting s-au inchiriat doua etaje din cladirea Maria Rosetti Tower, cu o suprafata totala de 784 mp de spatii de birouri premium, de clasa A.

Cei doi chiriasi sunt Flash Office, din domeniul serviciilor profesionale, care a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 392 mp si Homero Ciero, din domeniul IT&C, care a inchiriat un spatiu de birouri tot de 392 mp.
Maria Rosetti Tower este o cladire de birouri livrata la finalul lui 2008, fiind pana de curand sediul principal al Philips Morris in Romania. Maria Rosetti Tower are in total o suprafata inchiriabila de 9.326 mp de spatii de birouri de clasa A si 64 locuri in parcarea subterana.

Cladirea beneficiaza de finisaje moderne, fiind reprezentativa in zona, avand cortina de sticla, ferestre fixe, dar si ferestre care se deschid, pentru asigurarea unui aport de aer proaspat, tavan inalt, facilitati pentru angajati – bucatarie amenajata, etc, trei lifturi cu o capacitate de 8 persoane fiecare, paza 24 ore, prize date-voce, cablare voce-date, BMS, sistem integrat de climatizare, generator pentru sisteme vitale, dar si generator suplimentar pentru sistemele chiriasilor, hidranti, acces control si internet fibra optica.

Despre Flash Office Solutions

Flash Office Solutions este un centru de ultima generatie de instant&serviced offices, care asigura clientilor la costuri fixe spatii de birouri complet echipate si mobilate, pentru perioade foarte flexibile, cu toate serviciile necesare functionarii la cel mai inalt standard profesional. Compania Flash Office Solutions a fost infiintata la sfarsitul lui 2013, iar prima locatie operationala cu spatii de instant&offices este disponibila in cladirea Armand Calinescu 26 la inceputul lui 2014.

Flash Office se adreseaza atat celor care au nevoie de o adresa pentru un start-up sau o filiala locala, cat si companiilor care au nevoie de un birou la cheie, intr-o cladire reprezentativa, cu un spatiu de lucru modern si suport IT&C asigurat, wi-fi, receptionera, acces la o sala de conferinte echipata, dar fara grija cheltuielilor de mentenanta si serviciilor aferente. Flash Office Sollutions pune la dispozitia clientilor sai servicii de INSTANT&SERVICED OFFICES (birouri la comanda), care, pe langa toate acestea mai asigura si acces la bucatarie, suport administrativ si servicii de curatenie si parcare subterana.