În ședința de Guvern de ieri a fost aprobată Ordonanța de Urgență care modifică reglementările programului PRIMA CASĂ, cumpărătorii de locuințe noi având o garanție de stat de 50%, în timp ce cumpărătorii de locuințe mai vechi de 5 ani o garanție mai mică, de doar 40%.

Cum îi influențează această schimbare pe cumpărători? Practic, le modifică avansul necesar pentru achiziția unei locuințe înscrise în programul PRIMA CASĂ. Cumpărătorii de locuințe vechi vor fi nevoiți să aducă un avans mai mare cu 10% pentru a se înscrie în condițiile legale de acordare a creditelor preferențiale pentru persoanele care nu au dețin o locuință până acum.

Această schimbare legislativă va spori atracția către construcții noi, cu atât mai mult cu cât în acest an deja se conturase un trend privind o creștere a cererii de locuințe noi, în detrimentul celor vechi.

Apartamentele noi sunt construite la standarde actuale de locuire, fiind finisate și utilate modern.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament într-un cartier bine cotat al Capitalei, vă invităm să accesați pagina de oferte din site-ul nostru Apartamente de vanzare in Bucuresti. Oferte imobiliare!

Daca ai nevoie de servicii de consultanta imobiliara, ne-ar face placere sa ne cunoastem! Trimite-ne un email si revenim in maxim 24 de ore:

Trimite cererea ta

Trimite
sau contacteaza-ne: (+4) 0723.26.61.97 / office@esop.ro