Rețeaua de clinici dentare Dr. Leahu se extinde, cu o nouă clădire cumpărată în zona Herăstrău, prin intermediul ESOP

Dr. Ionuț Leahu a cumpărat o clădire de birouri de cinci etaje pe strada Nicolae Caramfil, în zona Herăstrău, aici urmând a deschide cea de-a patra clinică dentară premium. Prețul de achiziție al clădirii de birouri este de 1.065 euro/mp construit.

Construcția are o suprafață totală construită de 987 mp și este dispusă pe mai multe niveluri: demisol, parter, patru etaje, plus un etaj retras și beneficiază de 10 locuri de parcare.

„Acest imobil are o poziție comercială excelentă, fiind situat într-o zonă premium, cu un trafic intens, venit atât din rândul locatarilor de lux din zona rezidențială apropiată, respectiv Șoseaua Nordului, cât și din zona de birouri din proximitate, respectiv polul nou de birouri din Floreasca – Barbu-Văcărescu”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

„Ce înseamnă deschiderea celei de-a patra clinici? Înseamnă să ducem stomatologia la un alt nivel. Un nivel bazat pe performanță, tehnologie, empatie, respect, pasiune și viitor. Noua clinică oferă servicii medicale integrate, iar calitatea actului medical este garantată de către o echipă formată din medici de elită ce vor oferi servicii medicale de excepţie, caracterizate prin promptitudine şi profesionalism, precum şi de aparatura medicală de ultimă generaţie. Le mulțumesc celor de la ESOP Consulting l CORFAC International pentru profesionalism”, afirmă Dr. Ionuț Leahu, CEO Clinicile Dr. Leahu.

Clădirea tranzacționată prin intermediul ESOP are o suprafața închiriabilă de 850 mp. Noua clinică dentară premium Dr Leahu va ocupa primele trei etaje, urmând ca în timp să se extindă în toată clădirea cumpărată cu acest scop.

Construcția are ca finisaje și dotări fațadă din cortină de sticlă, un lift, zonă de recepție amenajată, pardoseli din piatră naturală, cablare perimetrală, CCTV, centrală termică proprie și sistem propriu de climatizare prin 2 tevi, cu aport de aer proaspăt, rezervor apă 4.000 litri.

birouri-herastrau

Despre rețeaua de clinici Dr. Leahu

Clinicile Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiune dentară. Rețeaua este formată din 3 clinici dintre care una dedicata celor mici.

Echipa este formata din 30 de medici specializați pe toate ramurile stomatologiei. Printre cele mai moderne tratamente pot fi regăsite reabilitarea întregii danturi prin tehnica fast&fixed, coroanele și fațetele dentare realizate într-o oră, chiar în cabinet, CEREC Cad/Cam, radiologie digitală și tratamente stomatologice realizate cu ajutorul laserului.

.
Daca ai nevoie de servicii de consultanță imobiliară, ne-ar face plăcere să ne cunoaștem! Trimite-ne un email și revenim în maxim 24 de ore:

Trimite cererea ta

Trimite
sau contacteaza-ne: (+4) 0723.26.61.97 / office@esop.ro