Vila eleganta reprezentata de ESOP in serialul CLADIRI EMBLEMA

“Plimbare printr-o veche casa boiereasca: o punte spre lumea de altadata” titreaza titlul materialului aparut pe un important portal de business, care are in derulare serialul CLADIRI EMBLEMA ALE ROMANIEI. Le multumim jurnalistei Cristina Mihai, pentru cuvintele frumoase si pentru timpul pe care si-l aloca pentru a descoperi astfel de juvaeruri imobiliare si fotografului Mircea Dragos pentru imaginile cu suflet pe care le surprinde.

Proprietatea, cu o constructie eleganta si cu o gradina generoasa, este potrivita atat pentru a fi un sediu de ambasada, cat si pentru o firma de audit, o companie mare de publicitate sau un cabinet de avocatura de top.”, declara Alexandru Petrescu, managing partner Esop Consulting.

  • Detaliile comerciale si tehnice ale cladirii le gasiti pe site-ul nostru in pagina de oferta “Birouri in vila Charles De Gaulle – Bucuresti
  • Povestea istoriei casei o gasiti pe site-ul Wall-street.ro, in pagina: http://www.wall-street.ro/special/cladiri-emblema-ale-romaniei/189700/plimbare-printr-o-veche-casa-boiereasca.html

Daca ai nevoie de servicii de consultanta imobiliara, ne-ar face placere sa ne cunoastem! Trimite-ne un email si revenim in maxim 24 de ore:

Trimite cererea ta

Trimite
sau contacteaza-ne: (+4) 0723.26.61.97 / office@esop.ro