Găsește soluții imobiliare
Caută
Aceasta proprietate nu mai are spatii disponibile momentan. Portofoliul ESOP cuprinde insa numeroase oferte similare. Va rugam folositi motorul de cautare din partea de sus a paginii pentru a gasi alte oferte de interes pentru dvs., sau ne puteti lasa datele dvs. de contact prin completarea formularului de mai jos si un consultant ESOP va va trimite rapid ofertele potrivite, click aici
Inapoi

Apartament la vanzare sau la inchiriere PACHE PROTOPOPESCU, Bucuresti, ID 14274

Cere oferta
  • Apartament de vanzare sau inchiriere fatada exterioara
  • Apartament de vanzare sau inchiriere camera
  • Apartament de vanzare sau inchiriere fatada laterala

Apartamente in bloc disponibile la inchiriat/vanzare la etajele 4 si 5. Apartamentele pot fi inchiriate separat sau impreuna, la fel si vandute separat sau impreuna. Cel de la etajul 5 se vinde impreuna cu terasa de deasupra lui cu suprafata de 75 mp. Sunt situate intr-un bloc in care isi desfasoara activitatea mai multe firme.

Date generale imobil
Apartament
2008
S+P+6E
partitionat
7 min
2 min
Detalii inchiriere
91mp
1000 €/luna + TVA
10.99 €/mp + TVA
Detalii vanzare
190mp constr.
146850 € + TVA
772.89 € + TVA
Detalii imobil
Apartament in bloc disponibil la inchiriat sau vanzare cu urmatoarele spatii libere:
Etajul 4 (91 mp): spatiu deschis pretabil receptie/living cu suprafata de 27 mp, 3 camere cu suprafetele de: 22 mp, 19 mp, 16 mp, 2 grupuri sanitare, o chicineta si un balcon de 10 mp.
Etajul 5 (91 mp): spatiu deschis pretabil receptie/living cu suprafata de 27 mp, 3 camere cu suprafetele de: 22 mp, 19 mp, 16 mp, 2 grupuri sanitare, o chicineta si o terasa de 10 mp.
Terasa de 75 mp - deasupra etajului 5.

Dotari si finisaje imobil

  • Termopan
  • Parchet
  • AC cu unitati split
  • Centrala termica proprie
  • Infrastructura date-voce
  • Nemobilat

contacteaza-ne la
(+4) 0723.26.61.97
sau office@esop.ro

Esti interesat de aceasta oferta? Iti vom raspunde prompt.

Cere oferta
Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.