Găsește soluții imobiliare
Caută
Inapoi

Inchiriere spatii in cladire de birouri Splaiul Independentei, Bucuresti, ID 12292.1

Cere oferta
 • Sedii deosebite Esop Consulting mezanin
 • Sedii deosebite Esop Consulting baie
 • Sedii deosebite Esop Consulting meeting

Pe langa amplasarea la numai 2 minute de statia de metrou Grozavesti si de statii de RATB, avantajele cladirii de birouri de inchiriat sunt numeroase: zona dispune de restaurante si centre comerciale, dar si de locuri de parcare si mai ales proximitatea Politehnicii, importanta pentru firmele de software, IT si share service.

Date generale imobil
Centru de afaceri
P+2E
5 min
5 min
Detalii inchiriere
302mp
2416 €/luna + TVA
8 €/mp + TVA


contacteaza-ne la
(+4) 0723.26.61.97
sau office@esop.ro

Esti interesat de aceasta oferta? Iti vom raspunde prompt.

Cere oferta

Spatii de birouri in locatii similare

 • 1840 - 3928€/luna
  230 - 491 mp

  Splaiul Independentei, Bucuresti, ID 3692

  Cladirea de birouri de 2 etaje dispune de spatii de birouri de inchiriat open-space si partitionate, cu finisaje si dotari complete pentru desfasurarea activitatii, locuri de parcare si paza. Sunt doar cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou.

  3 min.
 • 1600 - 6400€/luna
  200 - 800 mp

  Grozavesti, Bucuresti, ID 2433

  Zona Grozavesti este apreciata in special de catre firmele de IT si call-center datorita accesibilitatii cu mijloacele de transport in comun si apropierii de complexurile Politehnica si Regie.

  3 min.
 • 1500 - 3776€/luna
  190 - 472 mp

  Grozavesti, Bucuresti, ID 5

  Spatii de birouri disponibile spre inchiriere, in sectorul 6, zona Grozavesti, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun.

  5 min.
Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.