Găsește soluții imobiliare
Caută
Aceasta proprietate nu mai are spatii disponibile momentan. Portofoliul ESOP cuprinde insa numeroase oferte similare. Va rugam folositi motorul de cautare din partea de sus a paginii pentru a gasi alte oferte de interes pentru dvs., sau ne puteti lasa datele dvs. de contact prin completarea formularului de mai jos si un consultant ESOP va va trimite rapid ofertele potrivite, click aici
Inapoi

Teren la vanzare , Bucuresti, ID 14233

Cere oferta
 • Teren la vanzare Esop depozitare
Detalii vanzare
2.815 - 6.800mp constr.
2.815.000 - 6.800.000 €
1.000 €


contacteaza-ne la
(+4) 0723.26.61.97
sau office@esop.ro

Esti interesat de aceasta oferta? Iti vom raspunde prompt.

Cere oferta

Terenuri in locatii similare

 • 2.392 mp

  Baneasa, Bucuresti, ID 14407

  Teren de vanzare in Baneasa. Avand o suprafata generoasa este pretabil pentru o are larga de constructii printre care: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, showroom.

 • 2.338 mp

  Baneasa, Bucuresti, ID 14408

  Teren de vanzare in zona Baneasa. Cu o suprafata generoasa terenul se preteaza pentru o arie larga de constructii cum ar fi: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, showroom.

 • Teren de vanzare Pompei Bucuresti
  4.800 mp

  Pompei, Bucuresti, ID 14436

  Teren de vanzare in zona Central-Nord a capitalei. Terenul este ideal pentru dezvoltarea unui proiect rezidential sau a unei cladiri de birouri.

  8 min.
Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.