SKY TOWER Birouri Premium Accesibile!

Diverse suprafete disponibile: 300-600-900-1.200-1.500-1.800-2.400-3.600-10.000-30.000 mp

Alegeti etajul la care doriti sediul in Sky Tower doar prin ESOP si beneficiati de space planing gratuit!

Sky Tower nu reprezinta doar cel mai inalt turn din tara, ci o noua viziune de a construi, de a intelege nevoile companiilor si de a fi la inaltime in oferirea unei solutii de sediu!

Cea mai inalta cladire din Bucuresti, devenita si principalul punct de referinta al noului business district al capitalei, ofera viitorilor sai chiriasi, companii multinationale sau locale trei beneficii majore:

 • o imagine de exceptie
 • echipamente si finisaje de cea mai inalta calitate (cladirea este pre-certificata verde in sistemul LEED – Nivel GOLD)
 • un nivel de chirie flexibil, adaptat contextului pietei.

Accesibil companiilor de talie medie

 • Si pentru ca flexibilitatea si inovatia sunt cuvintele cheie ce definesc viziunea Sky Tower, etajul curent – cu o suprafata de 1.200 mp – poate fi impartit catre 2 sau 4 chiriasii, fiind astfel disponibile si variante de 300 mp, 600 mp, 900 mp, pentru a servi nevoilor unui numar cat mai mare de companii.
  .
 • Designul cladirii, atat la nivel arhitectural cat si functional a fost conceput pentru a oferi o mare flexibilitate si eficienta a spatiului. Sistemul de climatizare are o modularitate deosebit de ridicata, aspect ce va diminua costurile de partitionare / amenajare ale chiriasului.
  .
 • Cladirea cu 137 m in inaltime vine cu o solutie inovativa si la capitolul fluidizarea traficului de persoane prin intermediul a 2 grupuri a cate 5 lifturi de mare viteza, primul grup deservind primele 18 etaje ale cladirii iar cel de-al doilea grup deservind etajele 18-36.
  .
 • Etajele 35 si 36 vor gazdui un restaurant panoramic cu skybar si un centru de conferinte din care invitatii se vor bucura de cea mai buna vizibilitate asupra orasului. Si solutiile gasite pentru parcare si depozitare vor spori gradul de confort al chiriasilor.


Alegeti etajul la care doriti sediul in Sky Tower doar prin ESOP si beneficiati de space planing gratuit!