Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Aviatorilor Bucuresti - 4 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 15€/mp
  1.500 - 3.000 mp

  Aviatorilor, Bucuresti, ID 544.1

  Cladire de birouri de clasa A, care fiind situata intr-una dintre cele mai cautate zone pentru birouri si beneficiind de dotari dintre cele mai moderne, reprezinta una dintre cladirile de referinta din Bucuresti.

  1 min.
 • 12.92€/mp
  240 mp

  Aviatorilor, Bucuresti, ID 9472

  Cladire de birouri in zona premium a Bucurestiului, langa bulevardul Aviatorilor, aproape de Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle si parcul Herastrau. Cladirea este structurata pe D+P+4E, putand acomoda spatiul de birouri al unei firme la fiecare etaj.

  5 min.
 • 25€/mp
  60 mp

  Aviatorilor, Bucuresti, ID 12972

  Aviatorilor 8, o adresa de referinta pe harta spatiilor de birouri, este un imobil aparte, inspirat de trecut, construit pentru viitor. Restaurand si redand comunitatii Casa Oromolu, alaturi de un nou imobil de birouri Imbinand deopotriva functiuni de birouri si spatii comerciale si de relaxare, imobilul este o destinatie exclusivista de birouri.

  3 min.

 • 14€/mp
  587 - 2.055 mp

  Aviatorilor, Bucuresti, ID 544.2

  Cladire de birouri de clasa A, care fiind situata intr-una dintre cele mai cautate zone pentru birouri si beneficiind de dotari dintre cele mai moderne, reprezinta una dintre cladirile de referinta din Bucuresti.

  1 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 4 oferte din 4

Despre zona Aviatorilor Este una din cele mai bine cotate zone de birouri premium din Capitală, situată în sectorul 1, fiind o zonă mixtă, de birouri și rezidențial de lux, amplasată în partea de centru-nord a Bucureștiului, având ca vecinătăți Parcul Herăstrău, cel mai mare din București și zonele Victoriei, Primăverii, Dorobanți și Arcul de Triumf-Kiseleff.

În zona Aviatorilor se pot închiria birouri în clădiri noi, moderne, construite în ultimii 15 ani, dar de talie mică și mijlocie, cu finisaje premium, cu suprafețe de maxim 6.000 mp sau în vile mari, renovate, cu suprafețe cuprinse între 200 și 750 m.

Vilele au o arhitectură reprezentativă, fiind construite în perioada interbelică, în cea mai mare parte și au fost reședințe de diplomați sau boieri pe vremea când Bucureștiul era denumit Micul Paris. Cartierul Aviatorilor este considerată o zonă verde, cu multe spații verzi și este înconjurat de două parcuri importante, Parcul Kiseleff și Parcul Herăstrău, cel mai mare din București.

Accesul către centrul orașului este iar unul optim, Bulevardul Aviatorilor fiind un element principal de legătură între Nord și Piața Victoriei. În ceea ce privește mijloacele de transport, în zonă sunt două stații importante de metrou, Aviatorilor și Victoriei, existând o bună conexiune cu alte cartiere, prin numeroasele linii de autobuz.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.