Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Barbu Vacarescu - Lacul Tei Bucuresti - 1 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

  • 14.5€/mp
    1.300 - 20.000 mp

    Barbu Vacarescu, Bucuresti, ID 13617

    Conceptul ONE Verdi Park: ONE Verdi va avea doua cladiri turn, una de birouri si una de rezidenta, cu 17 si respectiv 20 de etaje. Finalizarea lor este preconizata pentru finalul anului 2021. Cladirea de birouri va oferi 23.000mp spatii de inchiriat iar cea rezidentiala va pune la dispozitie 134 de apartamente. Complexul va dispune de 3 niveluri subterane pentru parcare, cu un total de 451 de locuri, precum si de o zona comerciala de 2200mp. Amplasament ONE Verdi Park: Situat pe bulevardul Barbu Vacarescu, langa parcul Verdi, regimul mare de inaltime va oferi o vedere neobturata catre Lacurile Floreasca si Tei. La distanta de 12 minute de mers pe jos se afla statia de metrou iar la 1 km Promenada Mall, unul dintre punctele principale de shopping si socializare din Bucuresti. Specificatii ONE Verdi Park: Se respecta cerintele pentru certificarea in sistem international LEED Platinum si WELL, zona comerciala, BMS, sistem climatizare four-pipes Beneficii ONE Verdi Park: Spatiu verde pe 30% din suprafata terenului

    12 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 1 oferte din 1

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.