Găsim soluții imobiliare pentru tine
Caută

Spatii birouri Bucuresti. Inchirieri si vanzari birouri


Prin ESOP, aveti acces la probabil cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti!

In aceasta sectiune regasiti grupate spatii de birouri din Bucuresti promovate de ESOP, impartite dupa tipul de tranzactie: spatii birouri de inchiriat sau birouri de vanzare. Pentru o mai mare filtrare a proprietatilor, fiecare astfel de categorie este structurata in doua sub-categorii, si anume spatii de birouri in vile, respectiv spatii birouri in centre de afaceri. Puteti utiliza motorul de cautare din partea de sus a paginii, pentru a realiza o cautare personalizata nevoilor dumneavoastra.

Gaseste spatii de birouri in Bucuresti, in zona preferata!

Prin Esop, veti gasi spatii de birouri in toate zonele de business ale Bucurestiului, fie ele zone ultracentrale traditionale – precum Piata Victoriei, Romana, Universitate, Unirii, sau zonele de afaceri cele mai dinamice, incepand cu zona centru-nord (Aviatorilor, Charles de Gaulle, Dorobanti Capitale, Floreasca, Barbu Vacarescu, Domenii, Casin, Piata Presei Libere). Acoperim deopotriva zonele in ascensiune, cu un bun acces la mijloacele de transport, cum este zona centru-vest a Bucurestiului, cu renumitul sau Cotroceni, sau zona Grozavesti-Semanatoarea, solicitata de numeroase companii din domeniul IT si software. Pentru spatiile de tip back-office, recomandam locatii precum Dimitrie Pompei, Pipera, Republicii. Oricare sunt nevoile dumneavoastra, le vom intelege, si va vom furniza cele mai adecvate solutii disponibile in piata.

Găsește in zonele selectate Găsește in toate zonele Găsește in zonele selectate Găsește in toate zonele


Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.