Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Calea Victoriei Bucuresti - 4 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 18€/mp
  479 - 9.612 mp

  Calea Victoriei, Bucuresti, ID 14283

  Matei Millo Novotel Offices este o cladire de birouri situata ultracentral, langa Calea Victoriei, in apropierea Pietei Universitatii. Cladirea este certificata BREEAM Excellent, are BMS, fatada inteligenta si sistem de ventilatie economic, statii de incarcare masini electrice, parcare pentru biciclete si vestiare pentru biciclisti, terase verzi.

  7 min.
 • 20€/mp
  212 - 3.601 mp

  Calea Victoriei, Bucuresti, ID 14491

  Imobilul H Victoriei 109 este rezultatul unui proiect de consolidare si reconversie a unei cladiri ce data din anii 1950. Noul spatiu este deschis, cu posibilitati de compartimentare si beneficiaza de dotari de clasa A, precum si de sisteme de control inteligent si economisire a resurselor, caracteristice cladirilor "verzi".

  8 min.
 • 5.443 mp

  Calea Victoriei, Bucuresti, ID 14701

  Spatii comerciale disponibile la vanzare in Piata Victoriei.

  2 min.

 • 7€/mp
  360 mp

  Calea Victoriei, Bucuresti, ID 10666

  Cladire de birouri ultracentrala, cu spatii disponibile spre inchiriere sau vanzare.

  9 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 4 oferte din 4

In sectiunea dedicata spatiilor de birouri in zona Calea Victoriei va prezentam oferte variate, la costuri competitive, disponibile la inchiriere sau la vanzare. Centrele de afaceri dispun de spatii de birouri cu dotari moderne, de ultima generatie, de locuri de parcare, iar apropierea de statiile de metrou si autobuz sau tramvai, este de asemenea, un atu important.

Ofertele imobiliare ESOP Consulting pentru spatii de birouri si sedii pentru firma va prezinta cladiri de birouri si vile special amenajate pentru desfasurarea de activitati de birou, intalniri de afaceri sau puncte de lucru. In functie de specificul activitatii firmei si de suprafata de care aveti nevoie, consultantii nostri va prezinta ofertele de spatii de inchiriat adecvate, atat ca amplasare cat si ca dotari sau alte criterii.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.