Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Cotroceni Bucuresti - 5 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 18€/mp
  457 mp

  Cotroceni, Bucuresti, ID 11024

  Cladire de birouri de referinta a Bucurestiului, construita in anul 2001, Opera Center 2 ofera spatii de birouri moderne, la standarde inalte. Situata langa statia de metrou Eroilor, vis-a-vis de Opera Romana, locatia are vizibilitate deosebita, precum si acces la numeroase mijloace de transport in comun.

  2 min.
 • 10€/mp
  170 - 770 mp

  Cotroceni, Bucuresti, ID 7588

  Cotroceni Business Center, cladire de birouri cu dotari moderne, disponibila pentru inchiriere partiala. Cladirea este localizata in zona APACA.

  5 min.
 • Pret la cerere!
  560 mp

  Cotroceni, Bucuresti, ID 10964.8

  Spatiu oferit la subinchiriere in cladirea de birouri AFI Park 4. Spatiul beneficiaza de finisaje si dotari de clasa A.

  5 min.

 • Pret la cerere!
  1.200 mp

  Cotroceni, Bucuresti, ID 10964.3

  Spatiu oferit spre inchiriere mobilat, in cladire de birouri reprezentativa.

  4 min.
 • Pret la cerere!
  560 - 1.200 mp

  Cotroceni, Bucuresti, ID 10964.7

  Conceptul: AFI Park, impreuna cu complexul comercial AFI Palace Cotroceni constituie cel mai mare complex cu spatii comerciale si de birouri din Romania. AFI Park cuprinde cinci cladiri de birouri cu peste 70.000mp si are posbilitati suplimentare de extindere. Amplasare: AFI Park este amplasat intre bulevardele Milea si Timisoara, in apropierea Universitatii Politehnice Bucuresti, reprezentand din acest motiv o locatie foarte atractiva pentru multe firme de IT. Accesul este facil si catre celelalte zone ale orasului, pe o raza de cinci minute de mers pe jos aflandu-se statii atat de metrou cat si de autobuze si tramvaie. Specificatii: Certificat LEED Gold, consumuri reduse de energie, sistem de ventilatie HVAC 4-pipes, fatada de sticla, podea incapsulata rezistenta la foc, paza 24/7, generator de rezerva pentru sistemele vitale ale cladirii precum si generator de rezerva pentru camerele de server si UPS ale chiriasilor Beneficii: Chiriasii complexului au la dispozitiei toate facilitatile oferite de AFI Palace Cotroceni: spatii comerciale, restaurante, cafenele, sala fitness, banci, farmacii, hipermarket, cinematografe etc.

  4 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 5 oferte din 5

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.