Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Dacia Bucuresti - 1 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

0% comision pentru chiriași! call now

1 - 1 oferte din 1

ESOP Consulting va propune oferte de spatii de birouri de inchiriat sau disponibile la vanzare in zone centrale si ultracentrale din Bucuresti, precum zona Dacia, Piata Romana si Piata Amzei, Piata Natiunile Unite sau Calea Victoriei si altele. Cladirile de birouri din zona centrala a capitalei dispun de toate facilitatile moderne, de la cablare date-voce pana la climatizare si sistem de detectie incendiu, iar spatiile de inchiriat sunt deschise sau compartimentate.

Zona Dacia beneficiaza de o serie de avantaje, precum accesul la mijloacele de transport in comun, usurinta de a ajunge in orice alta a zona din Bucuresti, la aeroport sau la gara, dar si hoteluri penru cazarea partenerilor de afaceri invitati. Restaurantele si cafenelele din apropiere sunt elegante si moderne, perfecte pentru pauza de pranz sau pentru intalniri de afaceri.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.