Găsește soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Floreasca Bucuresti - 6 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 17€/mp
  865 - 2.023 mp

  Floreasca, Bucuresti, ID 6074

  Proiectul de referinta in Central Business District-ul Capitalei, si cel mai inalt business center din tara. Investitii minime de personalizare a spatiului, datorita inaltului grad de modularitate al cladirii.

  3 min.
 • 25€/mp
 • 13,2€/mp
  293 mp

  Floreasca, Bucuresti, ID 26

  Spatii birouri de inchiriat in cladire P+5 amplasata in zona Floreasca, cu acces facil la mijloacele de transport in comun.

  10 min.

 • 11€/mp
  190 mp

  Floreasca, Bucuresti, ID 6719

  Spatiu de inchiriat in cladire de birouri, zona Floreasca, la doar 1 minut distanta de statia de ratb.

  18 min.
 • 700 mp

  Lacul Tei, Bucuresti, ID 14451

  Cladire de birouri de vanzare in cartierul Tei. Pozitionata foarte aproape de un centru universitar cu camine studentesti, este o investitie ideala pentru un hostel sau un bar/restaurant.

 • 1.200 mp

  Floreasca, Bucuresti, ID 14546

  Cladire noua, disponibila la vanzare, aproape de zona de nord si de centrul Capitalei. In zona predomina vile nou construite, cu arhitectura contemporana.


1 - 6 oferte din 6

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.