Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Herastrau Bucuresti - 4 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 11€/mp
  727 mp

  Herastrau, Bucuresti, ID 9767

  Cladire de birouri disponibila pentru inchiriere integrala, situata in zona de Nord a Bucurestiului. Spatiul este partial compartimentat, oferind atat zone deschise, cat si birouri individuale si spatii utilitare.

  12 min.
 • 14.5€/mp
  200 mp

  Herastrau, Bucuresti, ID 10123

  Spatii de birouri disponibile la inchiriere, pretabile atat pentru birouri cat si pentru unele activitati comerciale. Cladirea este amplasata in imediata vecinatate a parcului Herastrau.

  10 min.
 • 14€/mp
  250 mp

  Herastrau, Bucuresti, ID 7681

  Spatii in cladire de birouri in zona Herastrau, cu accesibilitate la mijloacele de transport in comun. Spatiul poate fi inchiriat si pentru clinica, utilat cu echipamentul necesar.

  12 min.

 • 18.5€/mp
  300 - 2.240 mp

  Herastrau, Bucuresti, ID 3177

  Spatii in cladire de birouri amplasata in zona Cartierului Francez, langa parcul Herastrau. Locatia este avantajoasa pentru firmele care au nevoie de acces rapid catre cartierele rezidentiale din nordul Bucurestiului sau aeroportul Otopeni.

0% comision pentru chiriași! call now

1 - 4 oferte din 4

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.