Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Pipera Bucuresti - 5 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 10€/mp
  718 - 18.044 mp

  Pipera, Bucuresti, ID 14374

  Centrul de afaceri North Gate cuprinde doua cladiri de birouri cu suprafata utila totala de 23.000mp. North Gate 1 are 18.000mp si dispunere S+P+6E.

 • 9€/mp
  432 - 3.339 mp

  Pipera, Bucuresti, ID 10026

  North Center, clafdire de birouri situata in zona de afaceri Pipera, pune la dispozitie spatii moderne de inchiriat. Cladirea dispune de dotari de clasa superioara, cum sunt: BMS, podea inaltata, sistem de ventilatie cu aport de aer proaspat.

 • Pret la cerere!
  196 - 5.361 mp

  Pipera, Bucuresti, ID 7462.2

  Global City Business Park este un centru de afaceri ca cuprinde doua cladiri de birouri, situat in partea de nord a Bucurestiului, la jumatatea distantei intre aeroportul international Otopeni si zonele centrale ale Bucurestiului cum ar fi Charles de Gaulle, Piata Victoriei, Piata Romana, Piata Unirii etc. In afara de accesul rapid la mai multe linii de transport in comun de suprafata, Global City pune la dispozitia chiriasilor un serviciu de shuttle bus de la Metrou Pipera pana la Global City Business Park.

  20 min.

 • 7 - 10€/mp
  210 - 500 mp

  Pipera, Bucuresti, ID 4880

  Birouri moderne de inchiriat in centru de afaceri din zona Pipera, printre ale carui dotari se numara: sistem detectie incendiu, sistem de ventilatie cu aport de aer proaspat, paza 24h etc.

 • 6€/mp
  250 - 460 mp

  Pipera, Bucuresti, ID 4028

  Cladire de birouri de clasa superioara, disponibila integral pentru inchiriere, amplasata in Pipera, in apropierea statiilor RATB.

0% comision pentru chiriași! call now

1 - 5 oferte din 5

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.