Găsește soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Presei Libere Bucuresti - 5 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 17.5€/mp
  600 - 4.785 mp

  Presei Libere, Bucuresti, ID 8762

  Centrul de afaceri aflat in zona PIATA PRESEI dispune de spatii de inchiriat pentru birouri de tip de open-space si partitionate. Este o cladire de birouri dotata cu toate facilitatile moderne, de la cablare date-voce pana la climatizare si sistem de detectie incendiu etc.

 • 16.5€/mp
  385 mp

  Presei Libere, Bucuresti, ID 8675

  Complex pentru birouri format din 4 cladiri, amplasat in apropiere de Piata Presei Libere. Spatiile beneficiaza de toate dotarile pentru birouri de clasa A si sunt predominant open space.

 • 14€/mp
  1.000 - 10.000 mp

  Presei Libere, Bucuresti, ID 1029.2


  15 min.

 • 15€/mp
  100 - 1.333 mp

  Presei Libere, Bucuresti, ID 4356

  Business Center S+P+5E in zona Presei Libere, cu spatii deschise (open space) de inchiriat pentru birouri. Centrul de afaceri este amplasat intr-o zona a Bucurestiului potrivita pentru sedii de companie si intalniri business, nu departe de centrul expozitional Romexpo si de Parcul Herastrau.

 • 14€/mp
  200 - 3.663 mp

  Presei Libere, Bucuresti, ID 243

  Plasat intr-una dintre cele mai frumoase si sigure zone, ideal pentru companiile care au nevoie de un sediu de imagine si dotari de calitate.

1 - 5 oferte din 5

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.