Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Romana Bucuresti - 5 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 14€/mp
  194 mp

  Romana, Bucuresti, ID 2290

  Astoria Business Center este amplasata ultracentral, aproape de Piata Romana, intr-o zona activa, cu acces la numeroase restaurante, zone comerciale, spatii culturale si de petrecere a timpului liber. Cladirea a fost construita in anul 2006 si are 4.200mp suprafata utila.

  7 min.
 • Pret la cerere!
  135 - 2.054 mp

  Romana, Bucuresti, ID 8617

  Spatii de birouri disponibile la inchiriere in zona ultracentrala. Mendeleev Office 5 este una din putinele cladiri de birouri noi cu astfel de suprafete in zona Romana.

  2 min.
 • 12.87 - 15.79€/mp
  388 - 950 mp

  Romana, Bucuresti, ID 14118


  8 min.

 • 12.5€/mp
  232 - 540 mp

  Romana, Bucuresti, ID 5038

  Spatii de birouri in cladire situata ultracentral, intre Universitate si Piata Romana. Fiecare etaj poate acomoda sediul cate unei companii. Spatiul este compartimentat.

  8 min.
 • 12.5 - 12.69€/mp
  120 - 388 mp

  Romana, Bucuresti, ID 14450

  Spatii disponibile pentru inchiriere in zona ultracentrala a capitalei. Cladirea in care se afla a fost reconsolidata si renovata. Spatiile scoase la inchiriere nu au fost folosite de la ultima renovare, se predau noi.

  2 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 5 oferte din 5

Piata Romana este una dintre zonele ultracentrale din Bucuresti ce se remarca atat prin cladirile de birouri si centrele de afaceri moderne, cat si prin posibilitatea de a ajunge rapid in orice alta zona a capitalei, datorita statiei de metrou si a celor RATB. In zona sunt centre comerciale, restaurante si cafenele moderne, locuri potrivite pentru intalniri de afaceri si reuniuni.

Spatiile de inchiriat pentru birouri pe care vi le prezentam in ofertele noastre se afla in centre de afaceri moderne, cu dotari de ultima generatie sau vile si cladiri de birouri renovate si amenajate.Puteti opta, de asemenea, pentru achizitia unei cladiri sau a unei vile amplasate in zona Dorobanti - Piata Romana, fie pentru sediul de birouri, fie pentru amenajarea unei clinici, a unui centru comercial sau alte domenii de activitate.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.