esop

Cauti cel mai bun spatiu de birouri?

Il gasesti prin ESOP!


  • cel mai mare portofoliu de spatii de birouri din Bucuresti
  • peste 700 imobile disponibile
  • peste 600.000 mp spatii de birouri disponibili in vile si centre de afaceri
  • sedii pentru orice firma (suprafete de la 100 mp, la 20.000 mp)
  • cea mai mare echipa de consultanti specializati in piata de birouri

completarea campurilor marcate cu * este obligatorie

Spatii birouri: probabil cel mai mare portofoliu de spatii birouri de inchiriat din Bucuresti!

Acum puteti face cea mai buna alegere de spatiu birouri pentru firma dvs. Pentru ca prin www.esop.ro, aveti acces la cel mai mare portofoliu de birouri disponibile la inchiriere in Bucuresti. Peste 700 de proprietati, disponibile imediat. Spatiile de birouri au suprafete variate, incepand de la 100 mp si pana la 20.000 mp.

Birouri de inchiriat in Bucuresti, atat in centre de afaceri, cat si in vile

Fie ca doriti un sediu intr-o cladire de birouri sau intr-o vila, pe la Esop veti gasi solutia opima. Si asta pentru ca aveti peste 600.000 mp de spatii pentru inchirieri birouri in Bucuresti. Birouri de inchiriat avand suprafete variate, incepand cu 100 mp, si deopotriva chirii adecvate oricarui buget, incepand cu 6 Eu/mp.

Inchirieri birouri pentru sedii companii multinationale

Inchirieri birouri Bucuresti: Prin Esop aveti acces la cele mai moderne cladiri de birouri, de clasa A, sau business park-uri, precum: America House, Europe House, City Gate, Sema Parc (Sema Park / River Place), Willbrook Platinum, Euro Tower, Opera Center, Nusco Tower, etc. In situatia in care cautati un spatiu de birouri de dimensiuni mari, recomandam alternativele de cladiri Iride Business Park, Victoria Park, West Gate Militari, Upground, Novo Park, Global City, City Gate, Olympia Tower, WTC (World Trade Center), Cubic Center, Swan Business Park, Barba Towers, si altele.

Inchirieri vile in cladiri de patrimoniu, sau case - vile recent renovate, cu chirii avantajoase

Spatiile de birouri in vila sunt o alternative deosebit de interesanta in special in vreme de criza. Avand bugete reduse, termeni comerciali flexibili, biroul in vila este solutia ideala pentru orice companie la inceput de drum, sau in vremuri dificile. Chiriile incep de la 6-7 Eu/mp, iar suprafetele de la 100-150 mp. Inchirierile de vile in Bucuresti pot insemna insa si vile interbelice, cu prestanta deosebita, ideale pentru sedii de companii locale sau internationale, in special din domeniile avocatura, publicitate, consultanta, sau deopotriva pentru institutii internationale.

Spatii de inchiriat in Bucuresti: cladiri de birouri, case si vile pentru birouri, spatii comerciale

Pentru ca ne dorim sa aveti in Esop partenerul dvs. numarul 1 la gasirea unui spatiu de inchiriat in Bucuresti, prin Esop.ro aveti acces la spatii in cladiri de birouri, in vile de inchiriat, sau in spatii comerciale la inchiriere.

Avand un motor de cautare deosebit de usor de folosit, si numeroase optiuni de filtrare si ordonare a ofertelor, veti putea in cel mai scurt timp selecta posibile spatii de inchiria de interes pentru dvs. Sau deopotriva puteti contacta un consultant ESOP, la numarul 021.528.04.40, sau office@esop.ro, pentru a primi o selectie personalizata nevoilor dvs.

Am gasit un partener atent la intelegerea necesitatilor de spatiu ale firmei noastre, cu o buna cunoastere a pietei si preocupati de gasirea de solutii viabile pentru diversele provocari aparute pe parcurs. Apreciem modul de interactiune profesionist si implicare de care a dat dovada echipa ce ne-a asistat.

SBS Broadcasting

Florin Ciobica

Director General, SBS Broadcasting

ESOP Consulting, cu o buna cunostere a pietei, a fost un partener serios, de incredere si apropiat, care a reusit sa identifice adevaratele noastre nevoi si sa raspunda prompt cu oferte atractive. Mai mult, ESOP ne-a oferit angajament si sprijin pe parcursul negocierilor si al procedurii de semnare a contractului de inchiriere.

ABB

Daniela Constantin

CFO, ABB Romania