Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Timpuri Noi Bucuresti - 2 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • Pret la cerere!
  150 - 1.874 mp

  Timpuri Noi, Bucuresti, ID 13612

  Timpuri Noi Square III este cea de-a treia cladire din proiectul Timpuri Noi Square. Este structurata pe S+P+Mez+4E+2ER, are 20.000mp suprafata utila si a fost finalizata in 2019. Este amplasata intr-o locatie centrala cu acces direct la metrou, intr-o zona neaglomerata, dar in acelasi timp in apropierea Pietei Unirii, cel mai mare hub de transport din Bucuresti.

  2 min.
 • Pret la cerere!
  306 mp

  Timpuri Noi, Bucuresti, ID 13601

  Proiect de birouri dezvoltat in doua faze, ce va cuprinde 6 cladiri, cu un total de 100.000mp inchiriabili. Timpuri Noi Square I are 2S+P+Mez+10E, 14.280mp suprafata utila, si a fost finalizata in 2017. Cladirea este dotata cu echipamente de ultima generatie, precum si finisaje de calitate ridicata, obtinand certificatul LEED Platinum.

  2 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 2 oferte din 2

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.