Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Unirii Bucuresti - 11 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 16€/mp
  770 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 12326

  Unirii View are 1100mp pe etaj, spatiu deschis, luminos, fara stalpi interiori, oferind o flexibilitate foarte mare compartimentarilor si amenajarilor spatiilor de birouri. Cu dotari de clasa superioara, localizare ultracentrala si vedere panoramica asupra orasului, cladirea Unirii View reprezinta un reper in piata spatiilor de birouri din Bucuresti.

  7 min.
 • 10€/mp
  195 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 1473

  Cladire de birouri situata ultracentral, in apropiere de Piata Unirii, Universitate si Centrul Vechi, cu spatii compartimentate si suprafete intre 190 si 380mp pe etaj.

  7 min.
 • 13€/mp
  121 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 2302

  Cladire de birouri amplasata ultracentral, in zona Unirii, ofera spre inchiriere spatii compartimentate.

  11 min.

 • 40€/mp
  120 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 55

  Spatiu comercial disponibil la inchiriere in zona Unirii, foarte aproape de bulevardul Nicolae Balcescu, una dintre arterele cu cea mai mare circulatie pietonala.

  5 min.
 • 12€/mp
  100 - 1.220 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 9437

  Cladire de birouri disponibila pentru inchiriere/vanzare in zona Piata Alba Iulia. Cladirea se preteaza pentru rezidenta, birouri, hotel, clinica etc.

 • Pret la cerere!
  200 - 1.935 mp

  Alba Iulia, Bucuresti, ID 7099

  Cladire de birouri in apropiere de Bulevardul Unirii si strada Traian ofera spre inchiriere spatii de birouri open space si compartimentate.

  14 min.

 • 15€/mp
  250 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 6696

  Disponibil spre inchiriere spatiu in cladire de birouri. Cladirea este situata intr-o zona cu accesibilitate rapida la mijloacele de transport in comun.

  5 min.
 • 6.74 - 6.86€/mp
  220 - 357 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 8340

  Spatiu de birouri, disponibil spre inchirere. Cladirea este situata in zona Unirii, la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun.

  5 min.
 • 7.5 - 8.5€/mp
  1.000 - 2.000 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 2278

  Complex de 4 cladiri disponibile la inchiriere cu destinatie birouri.

  4 min.

 • 13€/mp
  138 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 49

  Spatii in centru de afaceri situat la cateva minute de Piata Unirii, ce ofera, de la etajele superioare, o priveliste ampla asupra zonei. Beneficiaza de dotari de clasa superioara, spatii deschise si compartimentate si flexibilitate in privinta locurilor de parcare inchiriate.

  5 min.
 • 13€/mp
  345 - 5.328 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 5066

  Spatii in centru de afaceri situat la cateva minute de Piata Unirii, ce ofera, de la etajele superioare, o priveliste ampla asupra zonei. Beneficiaza de dotari de clasa superioara, spatii deschise si compartimentate si flexibilitate in privinta locurilor de parcare inchiriate.

  7 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 11 oferte din 11

ESOP Consulting va prezinta oferte imobiliare variate, solutii flexibile si competitive pentru spatii de birouri aflate in cladiri de birouri, in centre de afaceri sau vile amplasate in zone ultracentrale din Bucuresti precum Piata Unirii, Universitate, Piata Romana sau Calea Victoriei si alte zone foarte avantajoase pentru un sediu de birouri.

Ofertele noastre va propun spatii de birouri de tip open-space, moderne si spatioase, in centre de afaceri aflate in apropiere de Piata Unirii, usor accesibile si cu vizibilitate buna.

Spatiile de inchiriat dispun de dotari pentru birouri de clasa superioara, sunt compartimentate si amenajate. Daca preferati sa inchiriati sau sa achizitionati o vila, va propunem cladiri renovate si modernizate, ce ofera spatii largi si luminoase cu dotari moderne, aflate foarte aproape de Piata Unirii, cu acces rapid la statiile de metrou si RATB.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.