Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Unirii Bucuresti - 11 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

0% comision pentru chiriași! call now

1 - 11 oferte din 11

ESOP Consulting va prezinta oferte imobiliare variate, solutii flexibile si competitive pentru spatii de birouri aflate in cladiri de birouri, in centre de afaceri sau vile amplasate in zone ultracentrale din Bucuresti precum Piata Unirii, Universitate, Piata Romana sau Calea Victoriei si alte zone foarte avantajoase pentru un sediu de birouri.

Ofertele noastre va propun spatii de birouri de tip open-space, moderne si spatioase, in centre de afaceri aflate in apropiere de Piata Unirii, usor accesibile si cu vizibilitate buna.

Spatiile de inchiriat dispun de dotari pentru birouri de clasa superioara, sunt compartimentate si amenajate. Daca preferati sa inchiriati sau sa achizitionati o vila, va propunem cladiri renovate si modernizate, ce ofera spatii largi si luminoase cu dotari moderne, aflate foarte aproape de Piata Unirii, cu acces rapid la statiile de metrou si RATB.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.