Găsește soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Unirii Bucuresti - 13 solutii gasite pentru cautarea dvs.

 • 10.5€/mp
 • 16€/mp
  467 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 12326

  Cladire de birouri, in curs de constructie, disponibila pentru preinchiriere. Este pozitionata in apropierea centrului vechi. Aceasta va fi certificata BREEAM si poate satisface cele mai inalte cerinte de calitate. Se poate intra in spatiu incepand cu a doua jumatate a anului 2018.

  7 min.
 • 10€/mp
  382 - 771 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 1473


  7 min.

 • 13.5€/mp
  196 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 2270

  Cladire veche renovata si reconvertita pentru birouri, ce ofera spatii largi si luminoase cu dotari moderne. Situata in apropiere de Piata Unirii este usor accesibila, statiile de metrou si RATB aflandu-se la 2 minute.

  2 min.
 • 13.5€/mp
  264 - 1.353 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 5160

  Cladire de birouri disponibila spre inchiriere, integral sau partial. Imobilul este situat in zona ultracentrala, aproape de mijloacele de transport in comun. Spatiul poate fi modificat conform cerintelor clientilor.

  2 min.
 • 40€/mp
  120 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 55

  Spatiu comercial disponibil la inchiriere in zona Unirii.

  5 min.

 • 9.5€/mp
  2.000 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 2278

  Complex de 4 cladiri disponibile la inchiriere cu destinatie birouri.

  4 min.
 • 14€/mp
 • 12€/mp
  100 - 1.220 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 9437

  Cladire de birouri disponibila pentru inchiriere/vanzare in zona Piata Alba Iulia. Cladirea se preteaza pentru rezidenta, birouri, hotel, clinica etc.


 • Contactati-ne!
  210 - 2.033 mp

  Alba Iulia, Bucuresti, ID 7099

  Cladire de birouri in apropiere de Bulevardul Unirii si strada Traian ofera spre inchiriere spatii de birouri open space si compartimentate.

  14 min.
 • 15€/mp
  250 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 6696

  Disponibil spre inchiriere spatiu in cladire de birouri. Cladirea este situata intr-o zona cu accesibilitate rapida la mijloacele de transport in comun.

  5 min.
 • 13€/mp
  263 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 49

  Spatii in centru de afaceri situat la cateva minute de Piata Unirii, ce ofera, de la etajele superioare, o priveliste ampla asupra zonei. Beneficiaza de dotari de clasa superioara, spatii deschise si compartimentate si flexibilitate in privinta locurilor de parcare inchiriate.

  5 min.

 • 13€/mp
  642 - 5.328 mp

  Unirii, Bucuresti, ID 5066

  Spatii in centru de afaceri situat la cateva minute de Piata Unirii, ce ofera, de la etajele superioare, o priveliste ampla asupra zonei. Beneficiaza de dotari de clasa superioara, spatii deschise si compartimentate si flexibilitate in privinta locurilor de parcare inchiriate.

  7 min.
1 - 13 oferte din 13

ESOP Consulting va prezinta oferte imobiliare variate, solutii flexibile si competitive pentru spatii de birouri aflate in cladiri de birouri, in centre de afaceri sau vile amplasate in zone ultracentrale din Bucuresti precum Piata Unirii, Universitate, Piata Romana sau Calea Victoriei si alte zone foarte avantajoase pentru un sediu de birouri.

Ofertele noastre va propun spatii de birouri de tip open-space, moderne si spatioase, in centre de afaceri aflate in apropiere de Piata Unirii, usor accesibile si cu vizibilitate buna.

Spatiile de inchiriat dispun de dotari pentru birouri de clasa superioara, sunt compartimentate si amenajate. Daca preferati sa inchiriati sau sa achizitionati o vila, va propunem cladiri renovate si modernizate, ce ofera spatii largi si luminoase cu dotari moderne, aflate foarte aproape de Piata Unirii, cu acces rapid la statiile de metrou si RATB.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.