Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Universitate Bucuresti - 8 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 11.5€/mp
  130 - 3.761 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 44

  Spatii de birouri disponibile la inchiriere in cladire amplasata ultracentral, cu vizibilitate buna si acces facil la transportul in comun.

  9 min.
 • 14€/mp
  280 - 1.615 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 7954

  Centru de afaceri clasa A in zona Universitate ce pune la dispozitie spatii compartimentabile incepand de la 200mp. Dispune de dotari diverse, de la acces control si podea inaltata, pana la BMS, generator electric si centrala pentru tratarea aerului.

  9 min.
 • 15€/mp
  155 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 11963

  Spatii de birouri in imobil construit recent si care beneficiaza de toate dotarile de clasa superioara. Fiind situat in apropierea Pietei Universitatii, are acces facil catre toate zonele Bucurestiului.

  5 min.

 • 12€/mp
  545 - 1.275 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 5489

  Spatii pentru birouri in cladire de clasa superioara, a carei constructie a fost finalizata in anul 2004, cu acces rapid catre Piata Universitatii, Rosetti si str Batistei. Imobilul este disponibil si pentru achizitionare ca investitie.

  2 min.
 • 12.32 - 12.96€/mp
  120 - 341 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 12090

  Cladire de birouri intr-o zona de referinta, cu o amplasare buna din punct de vedere al accesibilitatii catre mijloacele de transport in comun.

  6 min.
 • 15€/mp
  177 - 818 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 8175

  Spatiu pentru birouri in cladire cu finisaje de calitate, situata in apropiere de Piata Universitatii. Spatiul se preteaza pentru activitate de birou, pentru companii interesante de imaginea proprie.

  10 min.

 • 17.68 - 17.7€/mp
  396 - 791 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 3832

  Cladire de birouri cu fatada de sticla, pozitionata la bulevard, disponibila pentru inchiriere.

  5 min.
 • 16.54€/mp
  272 - 1.904 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 14766


  3 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 8 oferte din 8

Ofertele de spatii de inchiriat pentru birouri si sedii de firma in zona Universitate va propun spatii in centre de afaceri clasa A, cladiri moderne ce dispun de dotari complete, de la acces control si podea inaltata, pana la BMS, generator electric, sistem de detectie incendiu sau centrala pentru tratarea aerului. Puteti alege intre oferte de spatii de inchiriat partitionate sau spatii compartimentabile, cu suprafete variate ce pot fi cu usurinta adaptate si amenajate in functie de necesitatile firmei.

Zona Universitate beneficiaza de numeroase spatii comerciale, hoteluri, restaurante si cafenele si ofera posibilitatea de a ajunge rapid in orice alta zona a Bucurestiului cu mijloace de transport in comun rapide. Vecinatatea cu centrul istoric si Gradina Cismigiu sau alte obiective culturale si istorice, completeaza lista de avantaje.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.