Găsim soluții imobiliare
Caută

Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Universitate Bucuresti - 10 solutii gasite pentru cautarea dvs.

0% comision pentru chiriași! call now

 • 11.5€/mp
  130 - 3.761 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 44

  Spatii de birouri disponibile la inchiriere in cladire amplasata ultracentral, cu vizibilitate buna si acces facil la transportul in comun. Cladirea beneficiaza de sala pentru conferinte, sistem de detectie a incendiilor, generator de rezerva etc.

  9 min.
 • 14€/mp
  293 - 1.335 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 7954

  Maria Rosetti Tower este un centru de afaceri clasa A in zona Universitate ce pune la dispozitie spatii compartimentabile incepand de la 200mp. Dispune de dotari diverse, de la acces control si podea inaltata, pana la BMS, generator electric si centrala pentru tratarea aerului.

  9 min.
 • 10.5€/mp
  200 - 833 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 7433

  Cladire de birouri moderna situata in zona Universitate disponibila pentru inchiriere partiala sau integrala. Cladirea are arhitectura clasica, este proaspat restaurata si renovata. De asemenea beneficiaza de o curte care poate acomoda 15-20 masini.

  8 min.

 • 15€/mp
  155 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 11963

  Spatii de birouri in imobilul Arion Green, construit in anul 2011 si care beneficiaza de toate dotarile de clasa superioara. Fiind situat in apropierea Pietei Universitatii, are acces facil catre toate zonele Bucurestiului.

  5 min.
 • 12€/mp
  245 - 675 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 5489

  Pallazo Italia este un imobil pentru birouri, a carui constructie a fost finalizata in anul 2004. Pozitionarea ii ofera iesire rapida catre Piata Universitatii, Rosetti si str Batistei, facilitand accesul catre toate zonele Bucurestiului.

  2 min.
 • 12.32 - 12.96€/mp
  120 - 341 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 12090

  Cladire de birouri intr-o zona de referinta, cu o amplasare buna din punct de vedere al accesibilitatii catre mijloacele de transport in comun.

  6 min.

 • 15€/mp
  177 - 818 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 8175

  Casa Daneza, proprietate situata in apropiere de Piata Universitatii, este formata din doua corpuri de cladire conectate. Spatiile sunt cochete, au finisaje de calitate si se preteaza pentru activitate de birou.

  10 min.
 • 13.64€/mp
  220 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 10799

  Birouri moderne in cladire cu dispunere S+P+Mez+5E. Amplasata in zona Universitate, are acces rapid atat la numeroase mijloace de transport in comun, cat si la spatii comercaile, servicii, restaurante, destinatii culturale.

  5 min.
 • 17.68 - 17.7€/mp
  396 - 791 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 3832

  Cladire cu fatada de sticla, amplasata in apropiere de Piata Universitatii, pretabila pentru spatii de birouri sau diverse activitati comerciale.

  5 min.

 • 16.54€/mp
  272 - 1.904 mp

  Universitate, Bucuresti, ID 14766

  Cladire de birouri renovata, amplasata ultracentral, langa Piata Universitatii. Poate fi inchiriata pe etaje, pe fiecare nivel functionand sediul cate unei companii.

  3 min.
0% comision pentru chiriași! call now

1 - 10 oferte din 10

Ofertele de spatii de inchiriat pentru birouri si sedii de firma in zona Universitate va propun spatii in centre de afaceri clasa A, cladiri moderne ce dispun de dotari complete, de la acces control si podea inaltata, pana la BMS, generator electric, sistem de detectie incendiu sau centrala pentru tratarea aerului. Puteti alege intre oferte de spatii de inchiriat partitionate sau spatii compartimentabile, cu suprafete variate ce pot fi cu usurinta adaptate si amenajate in functie de necesitatile firmei.

Zona Universitate beneficiaza de numeroase spatii comerciale, hoteluri, restaurante si cafenele si ofera posibilitatea de a ajunge rapid in orice alta zona a Bucurestiului cu mijloace de transport in comun rapide. Vecinatatea cu centrul istoric si Gradina Cismigiu sau alte obiective culturale si istorice, completeaza lista de avantaje.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.