Găsim soluții imobiliare
Caută
16 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
 
Suprafața imobil

Suprafața

Preț vânzare

Pret vânzare

Locație
Vezi lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  

  
  
  
  
  
  
  

Resetează Salvează căutarea 

Spatii industriale la vanzare, hale si depozite - 16 solutii gasite pentru cautarea dvs.

1 - 15 oferte din 16
1 2

Oferte imobiliare pentru investitii in hale si depozite industriale

Daca luati in calcul optiunea achizitiei unui spatiu industrial, hala industriala sau depozit, ESOP Consulting va propune solutii economice si viabile in diferite zone din Bucuresti sau in apropierea capitalei. Portofoliul ESOP include o varietate mare de oferte pentru spatii industriale la vanzare sau de inchiriat, terenuri agricole sau pentru constructia de imobile dar si cladiri de birouri sau vile.

Va prezentam, de asemenea, si oferte de spatii industriale de inchiriat, selectate pe criterii de amplasare strategica si acces la rute principale de transport, dotari si facilitati, capacitate si un cost avantajos.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.