Găsim soluții imobiliare
Caută
45 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
 
Suprafața teren

Suprafața

Preț vânzare

Pret vânzare

Locație
Vezi lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Resetează Salvează căutarea 

Terenuri de vanzare in Bucuresti. Oferte imobiliare - 45 solutii gasite pentru cautarea dvs.

1 - 15 oferte din 45
1 2 3

Oportunitati de inviestitii pe termen lung. Terenuri de vanzare in Bucuresti

Compania imobiliara ESOP Consulting va propune oferte de terenuri de vanzare destinate dezvoltarii de poiecte imobiliare variate, de la cladiri de birouri sau centre comerciale, pana la blocuri de locuinte sau centre rezidentiale.

Terenurile pretabile pentru construirea de cladiri de birouri sunt situate in zone centrale din Bucuresti, precum Herastrau, Cotroceni, Piata Victoriei sau Piata Romana, dar si in zone unde s-au dezvoltat centre business, precum Baneasa, Militari – Pacii sau Calea Vacaresti. Va propunem terenuri de vanzare in zone unde o cladire de birouri va avea acces rapid la mijloace de transport in comun dar si la centre comerciale sau unitati HoReCa.

Esop Consulting detine cel mai mare portofoliu de spatii de inchiriat sau la vanzare pentru birouri in centre de afaceri sau in vile, iar experienta in acest domeniu imobiliar este un avantaj incontestabil. Pentru fiecare teren va putem prezenta posibilitatile de dezvoltare pentru un proiect imobiliar eficient si profitabil.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.