Spiritul ESOP inseamna:

  • Integritatea echipei noastre dedicate
  • Respect pentru timpul si nevoile partenerilor nostri
  • Onestitate in abordare
  • Incredere in fortele proprii
  • Flexibilitate, care contribuie la confortul partenerilor nostri
  • Atitudine proactiva
  • Perseverenta in descoperirea solutiei potrivite

Dezvoltandu-se ca un micro-cosmos, orice organizatie isi construieste in timp o cultura interna, care o ajuta sa functioneze armonios, motivand personalul si stabilind directia acestuia.

ESOP este cel mai bine definit printr-o profunda dimensiune umana si respect pentru valori si principii. Cultura noastra este conturata de cei implicati, si alimenteaza solidaritatea si angajamentul echipei noastre. Intreaga abordare ESOP pastreaza accentul pe dimensiunea umana a relationarilor, distingandu-se de procedurile generale de business.

Suntem adeptii silului participativ, adaptabil, si al nivelului minim de formalism. Incurajam dezvoltarea spiritului de echipa, dar si respectul pentru individ, si atitudinea sa specifica. Suntem constienti ca succesul companiei este rezultatul eforturilor facute de fiecare membru al echipei.

Dezvoltarea noastra dinamica se bazeaza pe patru elemente-cheie ce definesc viziunea noastra despre o afacere de succes.

Oamenii – Succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare este important, unic. Este ceea ce ne face munca mai placuta si satisfactia mai intensa.

Piata libera – Este premisa fundamentala a mediului de afaceri concurential. Si arbitrul sau cel mai corect.

Evolutia – Este cuvantul-cheie al unui concept coerent de business. Constienti de greselile noastre si cunoscandu-ne succesele, mergem mereu inainte, in cautarea unor cai mai bune.

Relatiile de castig reciproc (win-win) – Reprezinta reteta unui parteneriat de succes. Este singura ecuatie viabila pe termen lung pe care o cunoastem. Si e totodata ecuatia in care avem incredere, cea care ne umple zilnic de entuziasm, demnitate si iubire pentru munca pe care o facem. Ne bucura fiecare cerere solutionata cu succes de echipa ESOP, ce lasa in urma o stransa legatura interumana.

inchirieri-birouri-esop-4

Ganduri pentru viitor

Dupa o experienta de peste 10 ani pe piata imobiliara, am ajuns sa apreciem oamenii care isi exerseaza zilnic puterea de a tine piept uniformitatii, care isi doresc sa devina mai buni si care valorifica fiecare moment pentru a invata lucruri noi, pastrandu-si valorile umane si caracterul onest mai presus de toate.

Intr-un mediu in continua schimbare, ESOP gaseste puterea de a se adapta la noi provocari prin investitia in oameni. Ne propunem sa perseveram in verticalitatea si onestitatea care ne-au ghidat pana acum in fiecare stadiu al dezvoltarii noastre.

Colaborarile de succes sunt construite pas cu pas, si necesita un climat de incredere pentru a se transforma in relatii de lunga durata. Insistenta poate deschide usi, dar numai caracterul integru le poate mentine deschise.

Vom mentine standardele de calitate care ne definesc in mediul imobiliar, pentru a ne asigura ca meritam in continuare loialitatea partenerilor nostri.