Găsim soluții imobiliare
Caută
4 soluții găsite pentru dvs.
Opțiuni de filtrare
Suprafața cladire

Suprafața cladire

până la 500000 €

Pret vânzare

Bucuresti
Inchide lista localitatilor din Ilfov

Zone din Bucuresti

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Mai multe

Mai multe filtre

Sector

Sector

Distanța metrou

Distanța față de metrou
4 oferte Închide X
Resetează Salvează căutarea 

Birouri pana in 0,5 mil.€ - 4 solutii gasite pentru cautarea dvs.

1 - 4 oferte din 4

Oferte vanzare vile si case, spatii de birouri cu suprafete mici, in Bucuresti

In sectiunea de oferte pentru imobile la vanzare la preturi sub 500.000 Euro, va prezentam case si vile, cladiri de birouri cu suprafete mici sau medii, amplasate in zone pretabile pentru sedii de firma si puncte de lucru sau ateliere. Spatiile de inchiriat sau imobilele aflate la vanzare sunt amplasate in toate zonele importante ale Bucurestiului.

Ofertele sunt variate si raspund celor mai diferite necesitati in privinta spatiului in care doriti sa va desfasurati activitatea: spatii de inchiriat pentru birouri sau spatii de lucru la chirii cuprinse intre 12-14 EU/mp si spatii ieftine, inchiriabile la preturi de 7-11 Eu/mp.

Ofertele pentru cladiri de birouri sau vile si case la vanzare va propun si solutii la preturi cuprinse intre 0,5 - 3 mil Eu sau imobile cu preturi de vanzare de peste 3 mil Eu.

Acest site foloseşte cookies.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conţinutul și anunțurile publicitare, pentru a oferi funcții de reţele sociale şi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reţele sociale, de publicitate şi de analize informații cu privire la modul în care folosiţi site-ul nostru. Aceştia le pot combina cu alte informaţii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.